Metalul a câștigat contra Lugojului cu goluri marcate numai din penalti. Vulturii a pus serios probleme jucătorilor lui Oprița

Marius ANGHEL 30 Jan. 2015, 18:57 Pregătiri, amicale
Metalul a câștigat contra Lugojului cu goluri marcate numai din penalti.** Vulturii a pus serios probleme jucătorilor lui Oprița

Metalul Reșița a încheiat primul stagiu de pregătire, cel de la propriul stadion, cu un amical, al doilea din această iarnă. Rosso-neri s-au impus cu 3-2 în fața echipei din Seria a IV-a a Ligii 3, Vulturii Lugoj, după ce la pauză au fost conduși cu 2-1.

Toate cele trei goluri ale formației lui Daniel Oprița au fost marcate din penalti de către Claudiu Ionescu (42), Robert Cristian (57) și Laurențiu Breșneni (69). Echipa din Lugoj a condus cu 2-0 prin „dubla” lui Stoichescu din minutele 7 și 30.

„A fost un joc bun, un antrenament bun pentru noi, la final de cantonament. Am putut vedea și jucătorii care au venit în probe, după acest meci vom decide cine va rămâne și sperăm ca de luni lotul să fie conturat. Mai avem nevoie de jucători, mai ales sub 21 de ani, îl avem doar pe Manole, iar Anițoiu dacă nu rămâne la Astra Giurgiu se întoarce la Reșița și ne-am acoperi oarecum la acest capitol. Deocamdată nu știm dacă vom pleca în al doilea cantonament. Dacă nu o să plecăm, o să facem pregătire pe plan local, la stadion, până începe campionatul. Dar sperăm să se rezolve și să plecăm într-un cantonament, pentru că vrem să jucăm mai multe meciuri amicale, cu echipe mai puternice, să ne pregătim bine pentru sezonul care o să înceapă”, a spus, pentru caon.ro, Oprița.

În jocul cu Vulturii, Metalul a început în formula: Ciucă – Stanca, Tătaru, Hlinca, Boldea (a făcut entorsă și a fost înlocuit cu Sandu), Feher, Bărbulescu, O. Vasile, Cl. Ionescu, Gohoreanu, Cârstean. În repriza secundă au mai intrat: Zimmermann – R. Cristian, Ciobanu, Breșneni, Vișan, Liuba, Radu, Coca. Nu au evoluat, fiind accidentați: Buhăescu, Popescu, Enescu, A. Ionescu și Manole.

Daniel Oprița a vorbit și despre problemele care au afectat în această săptămână programul de pregătire al echipei, unii dintre jucători refuzând să iasă miercuri la antrenament din cauza că nu erau plătiți de câteva luni. „Au fost câteva discuții, dar până la urmă băieții au ieșit la antrenament, au înțeles că trebuie să se pregătească în primul rând pentru ei și le-am spus că sigur se vor rezolva și problemele financiare. Nu suntem singura echipă cu probleme de acest gen. În fotbalul românesc sunt probleme, dar sunt sigur că situația de la Metalul se va rezolva. Am înțeles că patronul (Cătălin Rufă – n.r.) a vorbit cu jucătorii și le-a promis că în cel mai scurt timp o să le plătească salariile restante și atunci totul va reintra în normal”, a mai declarat, pentru caon.ro, tehnicianul Metalului Reșița.

Până luni după-amiază, jucătorii grupării reșițene au liber, iar apoi, în caz că nu va fi stabilit niciun cantonament, se vor pregăti tot pe plan local.

Foto: Caraș Online

Marius ANGHEL 30 Jan. 2015, 18:57 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă