Metaloglobus s-a impus la scor în amicalul cu Astra 2, în lipsa meciului oficial cu Sportul Snagov. Eșecul cu Ripensia n-a fost uitat

Marius ANGHEL 02 Mar. 2020, 17:46 Pregătiri, amicale
Metaloglobus s-a impus la scor în amicalul cu Astra 2,** în lipsa meciului oficial cu Sportul Snagov. Eșecul cu Ripensia n-a fost uitat

În lipsa meciului cu Sportul Snagov din etapa a 23-a a Ligii 2, nedisputat, dar câștigat la „masa verde” după ce echipa ilfoveană nu s-a prezentat la joc, Metaloglobus București a desfășurat un amical. Sâmbăta trecută, Marius Măldărășanu și-a urmărit jucătorii într-un test cu AFC Astra 2, formație clasată pe locul 13 în Seria a 3-a a Ligii 3, câștigat cu 4-0.

Rămasă fără meci oficial în etapa a 23-a a Ligii 2, după ce Sportul Snagov s-a desființat, însă nu s-a și retras din competiție, astfel că a fost programată în campionat, Metaloglobus și-a programat în schimb un meci amical cu AFC Astra 2. Partida test s-a disputat pe terenul sintetic al echipei bucureștene.

Câte două goluri pe repriză în amicalul Metaloglobusului cu Astra 2

Jucătorii lui Marius Măldărășanu s-au impus cu 4-0, cu câte două goluri marcate pe repriză, însă diferența de pe tabelă nu a fost însă și cea din teren. Satelitul Astrei a dat o replică solidă Metaloglobusului, în ciuda poziție pe care se află în acest moment în clasamentul Ligii 3, 13, ultima reprogradabilă.

Au marcat Ovidiu Herea, Alexandru Ciocâlteu, Raul Găvîrliță și Ianis Stoica.

În echipa divizionarei secunde s-au aflat mai mulți jucători împrumutați de la Astra, precum Chiriac, Banu, Nedelcovici, Duminică și Găvîrliță, plus alți ex-astriști, ca Gavrilaș și Sota Mino, dar și antrenorul Marius Măldărășanu.

La Astra 2, Bebe Bărbulescu s-a bazat pe jucători precum Alexandru Ioniță, Trușescu, Șerban, Dr. Gheorghe, Stahl sau Bolboașă.

Metaloglobus în meciul cu Astra 2: Gavrilaș – R. Zamfir, Fl. Plămadă, L. Cazan, Sava – Mino Sota, R. Chiriac – Ghenovici, Cl. Herea, Ciocâlteu – Ov. Herea. Au mai evoluat: Nedelcovici – Iul. Ciubotaru, D. Lung, Caramalău, Găvîrliță, Ianis Stoica și Andr. Lungu.

Marius Burcă n-a trecut peste înfrângerea severă cu Ripensia

Cu victoria la „masa verde” cu Sportul Snagov, Metaloglobus a ajuns la 34 de puncte și a urcat pe locul 7 în clasamentul Ligii 2. În runda următoare bucureștenii joacă sâmbătă, de la ora 14:00, la Cluj-Napoca, cu Universitatea Cluj.

Președintele Marius Burcă încă n-a uitat înfrângerea suferită de Metaloglobus în meciul de debut din acest an, la Timișoara, cu Ripensia, unde s-a pierdut cu 3-0.

„Sunt supărat și nu mi-a trecut după meciul de la Timișoara, nu neapărat din cauza rezultatului obținut, ci mai degrabă a atitudinii jucătroilor”, a spus Burcă.

Marius ANGHEL 02 Mar. 2020, 17:46 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă