Metaloglobus a remizat cu Turnu Măgurele. Balint are nemulțumiri și cere noi achiziții: „E evident că mai avem nevoie de încă doi-trei jucători”

Metaloglobus a remizat cu Turnu Măgurele.** Balint are nemulțumiri și cere noi achiziții:

Metaloglobus a încheiat la egalitate, scor 0-0, amicalul disputat miercuri, pe teren propriu, cu liderul Seriei a 3-a a Ligii 3, Turris Oltul Turnu Măgurele.

Jocul dintre echipele antrenate de Laszlo Balint și Erik Lincar a fost unul echilibrat, cu momente bune de ambele părți. Metaloglobus a avut trei mari ocazii de a înscrie, în timp ce Turris a avut și ea două șanse bune.

Teleormănenii au avut o bară în minutul 14, în timp ce bucureștenii au răspuns prin ocazia lui Potecea (18), care a trimis peste poartă o minge centrată bine de Vîlceanu. Apoi, tot echipa de Liga 3 a fost aproape de gol, după o altă fază de contraatac, însă Iacob (37) a scos greu șutul expediar de la 20 de metri.

Ulterior, frații Herea au avut cele mai periculoase situații pentru Metaloglobus. Ovidiu (39) a tras într-un adversar aflat pe linia porții, la o fază la care arbitrul a dictat lovitură liberă indirectă de la 7 metri, fiindcă portarul reținuse o minge trimisă înapoi. Iar Claudiu (76) a șutat din întoarcere foarte aproape de bară.

Turris a arătat bine, peste nivelul ligii a treia, cu jucători ca Băjenaru, Voicu, actualul golgheter al Ligii 2, adus de la Daco Getica, Balgiu sau Cruceru, adus de la Petrolul, care au dat calitate jocului de posesie.

„A fost un test util, pentru că am jucat împotriva unei echipe foarte bune, care s-ar descurca fără probleme în liga a doua și, în mare, am reușit să atingem obiectivele pe care ni le-am propus pentru acest meci. Sunt, însă, nemulțumit de faptul că am comis greșeli tehnice simple, care au permis adversarului să-și creeze situații pe contraatac sau ne-au îngreunat construcția, în timp ce la finalizare nu am reușit să găsim cele mai bune soluții și am ratat câteva situații de gol foarte bune. E evident că mai avem nevoie de încă doi-trei jucători, avem deschise discuții în acest sens, care sper să se concretizeze cât mai repede, pentru că ne apropiem de data primului joc oficial și avem nevoie de mai multă consistență în joc”, a comentat, despre joc, antrenorul Laszlo Balint.

În acest test, Laszlo Balint a început cu: Fl. Iacob – C-tin. Costache, Fl. Plămadă, Caramalău, Negotei – Sota, Al. Neagu – Potecea, Ghenovici, Vîlceanu – Ov. Herea. În a doua repriză au mai jucat: Rob. Geantă – Cl. Herea, Frîncu, Sava, Șt. Niculae, Riza și Vl. Vlad.

Ultimul test înainte de reluarea campionatului va fi susținut sâmbătă, când Metaloglobus va participa la un triunghiular la baza de la Berceni a FCSB-ului, unde le va întâlni pe FCSB 2 și CS Făurei.

În această perioadă de pregătire, Metaloblobus a obținut următoarele rezultate: 1-0 cu Sporting Roșiori (locul 13 în Seria a 3-a a Ligii 3), 3-0 cu SC Popești Leordeni (locul 4 în Seria a 2-a a Ligii 3), 1-1 cu Chindia Târgoviște și 0-0 cu Turris Oltul Turnu Măgurel (locul 1 în Seria a 3-a a Ligii 3).

Articol scris de Adi Georgescu

Pe aceeași temă