Metaloglobus a ieșit învingătoare din testul cu CS Mioveni. Argeșenii au irosit un penalty, bucureștenii au arătat mai mult sângele rece

Marius ANGHEL 24 Jul. 2019, 18:06 Pregătiri, amicale
Metaloglobus a ieșit învingătoare din testul cu CS Mioveni.** Argeșenii au irosit un penalty, bucureștenii au arătat mai mult sângele rece

Metaloglobus a câștigat, astăzi, la baza FRF de la Buftea, amicalul desfășurat împotriva colegei de campionat CS Mioveni. Bucureștenii s-au impus cu 2-0 prin reușitele lui Mihai Potecea și Robert Vîlceanu, ambele venite în repriza secundă. Argeșenii au irosit un penalty când scorul încă era egal.

După o primă repriză în care niciuna dintre cele două echipe nu a marcat, CS Mioveni o putea face în debutul părții secunde. În minutul 55, Valentin Balint a trimis peste transversală dintr-un penalty obținut tot de el. Asta după ce, Massaro a ratat două ocazii de gol, singur cu portarul, iar Celea a irosit și el o oportunitate bună.

Imediat după penalty-ul irosit de Balint, Celea l-a faultat în careu pe Ionică, iar Mihai Potecea a transformat lovitura de pedeapsă și a deschis scorul în minutul 58. La doar două minute distanță, în 60, Robert Vîlceanu a luat o acțiune pe cont propriu de la mijlocul terenului, a driblat trei adversari și a finalizat din unghi, cu exteriorul, la colțul lung, stabilind, totodată, rezultatul final: 2-0.

Antrenorul Metaloglobusului, Marius Măldărășanu, a început meciul în formula: Geantă – Iulian Ciubotaru, Sava, Fl. Plămadă (cpt.), L. Cazan – Paul Banu, Andr. Lungu, Vîlceanu – Potecea, Cl. Herea, C. Ionică. În partea secundă a utilizat doar patru jucători: Gavrilaș – D. Lung, Ov. Herea, Ciocâlteu.

De partea cealaltă, antrenorul Mioveniului, Marius Stoica, i-a folosit pe: Val. Sima – Albăstroiu, Trașcu, Rob. Gherghe, Ed. Stoica – R. Costin, Anghelina – Hergheligiu, Șimăndan, Coșereanu – C. Năstăsie. Pe parcursul partidei au mai intrat: Fl. Croitoru – Burnea, Cioargă, Massaro, Preda, Ghiță, Celea, Beța, Alexe, Rădescu, Boboc, Zamfirescu, Ișfan, Măzărache, Val. Balint, A. Călin.

Acesta a fost penultimul amical din această perioadă de pregătire pentru ambele echipe. Metaloglobus joacă sâmbătă, de la ora 11:00, pe stadionul „Nicolae Dobrin” din Pitești, cu FC Argeș, în timp ce CS Mioveni o întâlnește tot sâmbătă, dar de la ora 12:00, pe teren propriu, pe Pandurii Târgu Jiu.

Foto: Sportul argeșean

Marius ANGHEL 24 Jul. 2019, 18:06 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă