Meci util doar pentru că s-a putut disputa

11 Feb. 2012, 12:36 Pregătiri, amicale
Meci util** doar pentru că s-a putut disputa

Aflată în cantonament la baza proprie de la Strejnic, echipa de fotbal Conpet Ploiești a disputat ieri un meci de verificare în compania colegei de eșalon și de serie, Viitorul Domnești.

Disputată pe un teren acoperit în totalitate de zăpadă, dar „amenajat” pentru a oferi condiții de joc rezonabile pe o astfel de vreme, partida a fost una care a avut un ritm bun în prima ei parte și un angajament total din partea fotbaliștilor de la ambele echipe.

După un început de joc echilibrat, Conpet a reușit să deschidă scorul în minutul 14, în urma unei faze fixe: Dobrinoiu a executat foarte bine o lovitură liberă de pe partea dreaptă, Greacă a încercat să respingă, dar nu a reușit decât să devieze balonul în propria poartă.

La acest scor, oaspeții au început să caute golul egalizator și și-au asumat anumite riscuri, aruncându-se în ofensivă și lăsând spații în sistemul defensiv. Stăncescu, din situație de unu la unu cu portarul advers și Sandei, cu o lovitură de cap, au bifat două ocazii mari de gol.

După pauză, cei doi antrenori au apelat la jucătorii de rezervă, calitatea jocului, și așa afectată de starea terenului, scăzând foarte mult, meciul semănând cu o zbatere inutilă a celor două formații.

Scorul final, 1-1, a fost stabilit în minutul 80, după ce mingea centrată din lovitură liberă de către Teleoacă a trecut pe lângă fundașii Conpetului, păcălindu-l și pe portarul Lixandru, poposind apoi în plasa porții echipei prahovene.

Una peste alta, concluzia trasă de antrenorul Mugur Bolohan despre meci spune totul despre relevanța acestui test: „A fost bine pentru că s-a jucat! A fost un antrenament fizic și e important că le-am putut oferi jucătorilor o partidă de verificare”.

Oaie are mâna dreaptă fisurată

La meciul de ieri, Mugur Bolohan, antrenorul formației Conpet, nu a putut miza pe serviciile lui Oaie, fundașul dreapta al ploieștenilor având mâna dreaptă fisurată. De asemenea, nici golgheterul din tur al echipei, Alexandru Ciocâlteu, nu a fost prezent la acest joc, el având de susținut un examen la facultate. „Noi trebuie să mai scoatem și ingineri, nu doar fotbaliști!”– a comentat Marius Zencenco, președintele Conpetului.

Amicale pe bandă rulantă

Pentru fotbaliștii Conpetului urmează o perioadă plină de partide amicale. Astfel, sâmbătă, tot la Strejnic, Conpet va primi replica formației AFC Brebu, iar pe 15 februarie echipa „transportatorilor” va da replică formației FCM Târgoviște.

Pe data de 22 februarie, Conpet va juca împotriva Petrolistului Boldești, pe 25 februarie- cu Viitorul Axintele, iar pe 28 februarie- cu Vispești Blejoi.
În fine, înaintea primului meci oficial, Conpet va juca și împotriva grupării ASC Berceni.

Conpet Ploiești – Viitorul Domnești 1-1 (1-0)
Stadion: Conpet 2
Au marcat: Greacă (14) – autogol / Teleoacă (80)

Conpet: Bica – Maria, Badea, Voicu, Stanca – Stăncescu, Sandei, Cioc, Dobrinoiu- Ruptureanu – A. Ștefan.
Au mai jucat: Lixandru – Gheorghe, Manea, Petre, Dobrin, Savu, Lică, Safta, Georgescu.

Viitorul: Dezmirean – Tane, Mihala, Greacă, Coandă – Duca, Iancu, Dinu, Gârlescu – Nicolescu, Păuna.
Au mai jucat: Sandu – Dumitru, M. Gheorghe, Latu, Popica, Ene, Teleoaca, Grinzeanu.

Sursa: Ziarul Prahova

11 Feb. 2012, 12:36 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă