Meci „școală” pentru Olimpia! Csik e mulțumit de stadiul pregătirii

Marius ANGHEL 16 Jan. 2014, 15:46 Pregătiri, amicale
Meci

După ce lotul Olimpiei s-a reunit în urmă cu o săptămână, ieri, la Dara, formația sătmăreană a susținut un meci „școală”, primul din acest an.

Antrenorii au alcătuit trei echipe, care au jucat câte 30 de minute pe un teren care arăta destul de bine. La acest meci am văzut câțiva jucători veniți în probe la Olimpia. Este vorba despre Bogdan Țoca, Andrei Sulea și Ovidiu Pop de la Salonta, Vasile Deac din Baia Mare și Sebastian Remeș din Oradea.

Tot atunci am aflat că Olimpia nu va mai efectua cantonamentul la Ocna Șugatag, astfel, pe 26 ianuarie, urmând să pornească spre Băile 1 Mai. Decizia vine după consultări între staff-ul tehnic și conducerea clubului, referitoare la condițiile superioare din județul Bihor.

Miercuri vor susține un amical la Salonta, cu formația de primă ligă, unde evoluează și sătmărenii Tincu și Curileac, FC Botoșani, echipă care se va afla în cantonament la Băile Felix.

Conform unor speculații, patru jucători nu mai intră în calcule pentru acest retur. Este vorba despre Flavian Moș, Adrian Marinaș, Cristian Molnar și Eugen Hanus. Se pare că aceștia sunt liberi să își caute alte angajamente.

Până vor pleca în cantonament, jucătorii își continuă antrenamentele, urmând ca sâmbătă, de la ora 11.00, să susțină un nou amical, cel mai probabil cu Someșul Oar, pe terenul din Dara sau Odoreu.

„Până acum băieții s-au mișcat bine, la antrenamente, nu am avut probleme. Înafară de Zsiga, care încă se recuperează după operație, în rest nu sunt probleme. Vom pleca în cantonament la Băile 1 Mai, iar în 22 ianuarie vom susține un amical cu FC Botoșani, restul băieților vor pleca în Ungaria și vor juca la Nyirbator. Referitor la noii veniți, vom vedea cum evoluează pregătirea lor și vom lua o decizie ulterior. Despre plecări, deocamdată sunt vehiculate câteva nume, doar speculativ. Până vom pleca în cantonament, împreună cu restul antrenorilor vom definitiva în proporție de 80-90% lotul. Am dori un lot de 25 de jucători, acum sunt 36″, a spus Tiberiu Csik.

Sursa: Gazeta de Nord-Vest

Marius ANGHEL 16 Jan. 2014, 15:46 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă