Matei, la prima experiență în „Vest”: „Vreau să dau cât mai multe goluri”

Marius ANGHEL 26 Feb. 2013, 12:16 Pregătiri, amicale
Matei, la prima experiență în

 Atacantul celor de la FC Olt Slatina, sosit în această iarnă, Marius Matei speră să înscrie cât mai multe goluri. „Vârful” de 29 de ani este încrezător în parcursul echipei în returul sezonului, care se anunță dificil prin prisma locului ocupat în clasament.

Fotbalist cu prezențe în primul eșalon, atacantul ce a mai evoluat pentru FC Vaslui, Oțelul Galați, FC Botoșani, iar ultima dată la Farul Constanța, Marius Matei întărește ofensiva grupării FC Olt Slatina pentru retur. „Vârful” de 29 de ani a semnat cu slătinenii până în vară. Jucătorul își propune să marcheze cât mai multe goluri în tricoul grupării de pe malul Oltului.

„Pot să spun că m-am acomodat, vreau să dau cât mai multe goluri, să urcăm în clasament. Putem termina în primele opt, dacă ne uităm în clasament nu este o diferență de puncte greu de recuperat”, a declarat atacantul celor de la FC Olt Slatina, Marius Matei.

„Cred că este o serie mai echilibrată”

Venit de la Farul Constanța, echipă ce activează în seria I a Ligii a II-a, Marius Matei ia contact pentru prima dată cu seria în care activează gruparea slătineană. Atacantul este optimist în privința parcursului în retur, fiind de părere că se poate ieși din subsolul clasamentului.

„Este prima dată când joc în seria asta, dar cred că este mai echilibrată, în partea cealaltă echipele care luptă la promovare s-au desprins. Noi ne propunem să facem jocuri bune, să tratăm fiecare meci la victorie pentru a acumula cât mai multe puncte”, a mai spus atacantul slătinenilor.

După stagiunea de toamnă, FC Olt Slatina este echipa cu cea mai slabă ofensivă. În această iarnă, pe lângă Matei a mai fost adus un alt atacant, Cristi Gafița. Postul mai este acoperit de Daniel Ene, Alex Marin și Sălăjan.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 26 Feb. 2013, 12:16 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă