Marius Matei a reușit o „dublă” pentru Luceafărul în amicalul cu unul dintre liderii Ligii 3

Marius ANGHEL 13 Feb. 2017, 18:27 Pregătiri, amicale

Luceafărul Oradea a susținut sâmbătă, pe terenul sintetic din Salonta, o nouă partidă amicală în această perioadă a pregătirilor de iarnă. Jucătorii antrenați de Cristian Lupuț au întâlnit echipa arădeană Național Sebiș, prima clasată din Seria a 4-a a Ligii 3, pe care au învins-o cu 3-2.

Primii careu au deschis scorul au fost jucătorii echipei arădene. Iuga a pătruns pe flancul stâng, a centrat în fața porții, acolo de unde Velici (25) a marcat nestingherit. Totuși, bihorenii au intrat la cabine cu un rezultat de egalitate după ce fundașul Hlinca a avansat, a combinat cu Roșu, mingea i-a revenit și a centrat ideal pentru Marius Matei (45), care a trimis în plasă cu o lovitură de cap.

În partea secundă, Luceafărul a jucat mult mai dezinvolt. Noua achiziție Matei a reușit să facă „dubla” după ce a transformat în minutul 53 un penalty acrodat pentru un henț. Pentru a treia reușită a bihorenilor au conlucrat trei jucători. Arnăutu i-a pasat pe culoar lui Matei, acesta a pătruns în careu și a centrat la bara a doua, acolo de unde Miholca (61) a înscris cu o execuție dificilă, din unghi, în colțul opus.

Scorul final, 3-2, a fost stabilit de Kilin (82), care a marcat cu o lovitură de cap după ce mingea a revenit în teren după ce inițial lovise transversala.

VEZI o GALERIE FOTO de la meci

Luceafărul: Egri (Goia 46) – Balea (Fl. Drăgan 61), Cordoș (Bactăr 57), Hlinca, I. Ban (I. Ursu 61) – C-tin. Roșu (Balla 57), Feher (Cuc 61), Bedea (Codoban 52), A. Predescu (Miholca 57) – Arnăutu (Chiș Toie 63), M. Matei (D. Costea 61). Antrenor: Cristian Lupuț

Național: Fișteag – Killin, Suciu, Bârsănel, Siminic – Avramescu (Drame 68), Mihuța (Cocină 46) – Susan (Pirtea 46), Mihuța, Iuga (Clej 46) – Velici (Tulcan 46). Antrenor: Călin Cojocaru

Următorul meci amical al Luceafărului este programat miercuri, de la ora 13:00, în deplasare, cu Sănătatea Cluj.

Foto: Bihon.ro

Marius ANGHEL 13 Feb. 2017, 18:27 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă