Marius Curtuiuș e noul căpitan al UTA-ei. Mihalcea a stabilit și ceilalți doi jucători care pot prelua banderola: „Se comportă până acum ca adevărați lideri”

Marius ANGHEL 27 Jul. 2017, 16:53 Pregătiri, amicale
Marius Curtuiuș e noul căpitan al UTA-ei.** Mihalcea a stabilit și ceilalți doi jucători care pot prelua banderola:

Cel puțin de la debutul noului proiect, UTA a avut mereu prim-căpitani din Arad. Este vorba despre Sorin Botiș, timp de trei ani de zile și Alin Gligor, în precedentul campionat al Ligii 2. Lucrurile se schimbă din acest sezon și nu neapărat fiindcă Adrian Mihalcea ar avea ceva cu arădenii, doar că nu mulți, dintre cei cu ceva experiență, se mai regăsesc într-un „unsprezece” ideal gândit de el.

Astfel, antrenorul utist i-a dat banderola lui Marius Curtuiuș, component de bază al echipei „roș-albe” în cele două stagiuni de Liga a 2-a, terminate de fiecare dată cu tristețea pierderii barajului de promovare în elită.

„Am decis ca prim căpitan să fie Curtuiuș, al doilea Grahovac, iar al treilea Ciucă. Eu am hotărât asta, fiindcă toți trei au experiență și valoare și ar trebui să fie antrenorii din teren. Jucătorii au nevoie și de încurajări de pe gazon, nu doar de pe margine, iar Curtuiuș, Grahovac și Ciucă se comportă până acum ca adevărați lideri”, a precizat Adrian Mihalcea la finalul amicalului de ieri cu Șoimii Lipova, câștigat cu 4-0.

De altfel, în afară de juniorii Burlă, Stahl și Prună, într-o probabilă formulă de start gândită de noul staff tehnic nu se mai află jucători născuți în orașul Arad.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 27 Jul. 2017, 16:53 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă