„Marinarii” trăiesc prin Pătulea: Farul – Delta 3-2

29 Jul. 2012, 15:39 Pregătiri, amicale

Sâmbătă seară, FC Farul a disputat, pe teren propriu, cel mai important meci amical de până în acest moment al pregătirii, cu Delta Tulcea. Formația antrenată de Ion Barbu s-a impus la capătul celor 90 de minute cu 3-2 (1-1), toate golurile „marinarilor” fiind marcate de Adrian Pătulea (20, 70 și 72) în timp ce pentru Delta au înscris Marincău (37) și Henry (55).

FC Farul: Curcă (65 Toma) – Băjan, Gheară, Tabără, Sandu – D. Popa (60 A. Neagoe), Buzea (65 Întuneric), R. Neagoe (80 Ghenciu), Sascău (57 Ivanovici) – M. Matei, Pătulea.

Delta Tulcea: Olteanu – Filip, Mișelăricu, Mărincău, V. Crețu – Căju, Ionescu, Coconașu, Postolache – Henry, Pantelie. După pauză, Constantin Gache i-a mai folosit pe Stoicescu, Grigorov, Scarlat, N. Crețu, Nanu, R. Radu, Dragu, Mansur, Neagu și Daniel Florea.

„A fost o schimbare în bine față de partidele de până acum, dar încă mai suferim la pregătirea fizică, suntem un pic în urmă în comparație cu alte echipe care au început pregătirea mai devreme. Va urma o nouă periaodă de acumulări mai puțin cu balonul pentru a putea duce 90 de minute fară probleme. Am mai fixat și alte meciuri de pregătire, marți seara cu Eolica Baia, aici la Constanța și sămbătă, la Slobozia, cu Unirea”, a declarat, pentru fcfarul.ro, la finalul meciului antrenorul Ion Barbu.

29 Jul. 2012, 15:39 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă