Marinarii, egali cu cea mai bună echipă din Liga a III-a!

Mihai Andries 06 Feb. 2014, 12:07 Pregătiri, amicale
Marinarii,** egali cu cea mai bună echipă din Liga a III-a!

FC Farul a încheiat la egalitate, 1-1 (0-0), meciul amical de ieri, cu FC Voluntari (liderul seriei secunde a Ligii a 3-a), jucat la Centrul de Fotbal Buftea al Federației Române de Fotbal. A fost prima partidă de verificare a „marinarilor” din acest an. FC Voluntari a deschis scorul în minutul 70, Farul egalând prin Marian Dan, în minutul 85.

Antrenorul constănțean Ștefan Petcu a folosit în cele două reprize de câte 50 de minute echipe distincte. În prima parte, au jucat: Vl. Neagu – Băjan, Ghinea, Bumbac, Mansur – Scărlătescu, D. Stan, I. Florea, Ivanovici – Cr. Cristea, Igiroșanu. După pauză, au fost folosiți: Puia – Tudor, Paraschivoiu, E. Năstase, Nițescu – Bolat, Tothăzan, Lădaru, M. Dan – Butoi, Koulibaly. Alin Lădaru și Uhmar Koulibaly sunt doi jucători aflați în probe. Primul, fost junior al Petrolului, este jucător de picior stâng, are 24 de ani și a jucat la Viitorul Domnești, în Liga a 3-a. Koulibaly este un jucător de culoare din Coasta de Fildeș, în vârstă de 19 ani.

Farul testează un fotbalist din Coasta de Fildeș

„Băieții au stat bine fizic, deși s-a cunoscut o oarecare oboseală, normală însă în această perioadă de pregătire. Mai avem de lucrat în plan colectiv. Am tras anumite concluzii după acest meci, în care am folosit așezarea 4-4-2. Cei care n-au jucat acum sunt fie accidentați, fie au rămas la Constanța pentru completarea pregătirii. Sâmbătă, cred că vom face un meci-școală, întrucât n-am găsit adversar. O partidă în care vom opri des jocul, pentru a exersa noul modul. Miercurea viitoare, întâlnim Dunărea Călărași la Constanța, iar sâmbătă, 15 februarie, jucăm cu Săgeata, fie la noi, fie la Năvodari”, a declarat Ștefan Petcu.

În privința lotului de jucători, patronul Farului, Giani Nedelcu, a declarat: „Cristian Cristea a semnat, iar cu Puia discut când ajung la Constanța. Lui Ciobanu nu i-a dat dezlegare echipa din Roman, astfel că am renunțat la el. Paraschivoiu nu cred că ne interesează momentan, iar în privința lui Marian Dan încă nu am luat o decizie. Din vechiul lot, s-ar putea să mai plece Nicu Crețu”.

Sursa: Ziua Constanța

Mihai Andries 06 Feb. 2014, 12:07 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă