„Marinarii” au renunțat la atacantul Adrian Răduca

Mihai Andries 07 Aug. 2014, 08:21 Pregătiri, amicale

Antrenorii FC Farul, Marian Pană, Ion Barbu și Gică Mina, au definitivat, ieri, lotul de jucători care va participa la cantonamentul montan de la Predeal. Stagiul se va desfășura de astăzi și până sâmbătă, 16 august.

„Marinarii” pleacă din Constanța, în această dimineață, la ora 9.00, iar din lot fac parte 21 de fotbaliști: Vl. Neagu, L. Marin – portari; Băjan, Cl. Popa, D. Ciobanu, Miulescu, Straton, Buzea, Szalkai, Dumitru – fundași; Scărlătescu, Bardu, Cârstoiu, Ochia, R. Neagoe, D. Stan, V. Ion, Caciandone, Moroșanu – mijlocași; Pâslaru și Igiroșanu – atacanți.

Din lotul din ultimele zile, Marian Pană a mai renunțat la doi jucători, atacantul Adrian Răduca (primul transfer al echipei) și mijlocașul Roberto Dumitru. În schimb, a mai venit (de la Gloria Buzău) un fundaș stânga, Bogdan Gabriel Dumitru, care e din Brăila și care va împlini 22 de ani peste 20 de zile.

„Răduca nu s-a încadrat în ideea de joc a Farului. Eu am nevoie de alți atacanți. Ne mai trebuie doi jucători pe acest post. Vrem să mai aducem și un fundaș central, aceasta fiind o nevoie stringentă. Tinerii Muscă și Beșleagă rămân la juniori în perioada stagiului montan, după care vor reintra în programul echipei mari. În ce-l privește pe portarul Chiș, un fotbalist care mi-a plăcut, nu-l putem lua la Predeal din cauza numărului limitat de locuri, urmând să revină la echipă când ne întoarcem”, a declarat Marian Pană.

La Predeal, Farul ar putea disputa și două jocuri de verificare, însă doar pe finalul perioadei de cantonament, întrucât primele cinci – șase zile principalul „marinarilor” vrea să le dedice exclusiv pregătirii.

Sursa: Ziua Constanța

Mihai Andries 07 Aug. 2014, 08:21 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă