Marinarii au câștigat primul amical din Antalya

Mihai Andries 23 Feb. 2013, 14:26 Pregătiri, amicale
Marinarii au câștigat primul amical din Antalya

FC Farul a realizat ieri prima victorie in meciurile amicale din Antalya. „Marinarii” au dispus de o echipă de liga a treia din Austria, cu scorul de 1-0. Golul a fost reușit în repriza a doua de Stoianof, care, tot după pauză, a ratat și un penalty. Antrenorul Alin Artimon a folosit aceeași echipă timp de 90 de minute: Vl. Neagu – Băjan, I. Popescu, Țabără, Nițescu – B. Nicola, Stavian, Coteanu – Pâslaru, Stoianof, Mucsi.

„Deși s-a jucat pe un teren greu, a fost un amical reușit. M-a bucurat nivelul fizic arătat de jucători, care au dus fără probleme 90 de minute, deși nu am operat nicio schimbare. În apărare am dovedit disciplină tactică, austriecii necreându-și nicio ocazie. În atac în schimb mai avem de muncă. Am ratat mult”, a declarat Alin Artimon. Cele mai mari ocazii ale Farului le-au aparținut lui Mucsi (care nu a putut înscrie cu poarta goală, la o centrare de pe dreapta a lui Stoianof) și I. Popescu.

Ieri, vremea a fost urâtă și friguroasă în Antalya, ploaia afectând afectat și terenul de joc. Cei care nu au evoluat ieri au făcut antrenament, iar astăzi, la meciul amical de la ora 17.00, ultimul din Antalya, vor juca ei 90 de minute, iar „11″-le de ieri va efectua o sesiune de pregătire. Mâine, de dimineață, Artimon va conduce un ultim antrenamnet pe tărâm turcesc, după care „marinarii” se vor îmbarca în autocar și se vor întoarce acasă.

 

Sursa: Ziua Constanța

Mihai Andries 23 Feb. 2013, 14:26 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă