Marin Dună pleacă, vine Adrian Mihalcea

Mihai Andries 14 Jun. 2013, 11:24 Pregătiri, amicale
Marin Dună pleacă,** vine Adrian Mihalcea

Gura târgului, bat-o vina, n-a clevetit în zadar. Anunțată de câteva luni la bursa zvonurilor, înlocuirea lui Marin Dună cu Adrian Mihalcea prinde în aceste zile contur în realitate.

„Tot ce pot să vă spun este că am căzut de acord cu cei din conducere să preiau banca tehnică a Unirii Slobozia. Urmează să semnăm în aceste zile contractul și apoi vom putea vorbi concret.  Nu pot momentan să vă spun care va fi echipa tehnică pe care o voi avea lângă mine și nici amănunte despre eventuale schimbări în  lotul de jucători. Discutăm săptămâna viitoare când multe dintre aceste aspecte vor fi perfectate. Reunirea lotului se va face probabil în jurul datei de 15 iulie” ne-a declarat noul „principal” al Unirii, Adrian Mihalcea.

În vârstă de 37 de ani, Mihalcea se află la prima sa experiență ca antrenor. El și-a încheiat recent cariera de jucător chiar la Unirea, echipă pentru care a marcat 5 goluri.

Marin Dună:  „Mi-e greu să mă despart de Unirea Slobozia”

Fostul fotbalist al Progresului, Marin Dună, a preluat Unirea Slobozia în vara lui 2012, după momentul promovării acesteia în liga 2. A reușit la finalul acestui sezon clasarea cu Unirea pe un loc 7 pe care puțini îl scontau la început. Deși obiectivul a fost îndeplinit, iar conducerea i-a mulțumit pentru acest lucru, Dună nu a mai primit o prelungire a contractului scadent la finele lunii iunie, iar acest lucru, cum este și normal, nu i-a picat bine deloc.

„Îmi pare rău, mi-e greu să mă despart de Unirea Slobozia. Las acolo un grup unit, o pleiadă de jucători de mare caracter. Împreună am îndeplinit obiectivul fixat de conducere, dar asta este soarta antrenorului. Munca antrenorului se vede cu adevărat după 2 ani, dar la noi e lucru mare dacă reziști măcar un an pe banca unei echipe. A fost o despărțire amiabilă de domnul Prepeliță, de domnul Nica și de întreaga conducere alături de care am lucrat în condiții foarte bune. M-aș întoarce oricând, dacă ar fi nevoie de mine, la Unirea Slobozia. Lui Adi Mihalcea îi doresc mult suces în cariera de antrenor și să facă treabă bună la Unirea, pentru că jucătorii merită acest lucru” ne-a declarat Marin Dună. Acesta a recunoscut că deocamdată nu are nicio ofertă din altă parte, ci doar câteva tatonări. Pe lângă Dună, se pare că și secundul Victor Ene își va încheia colaborarea cu Unirea Slobozia.

Articol scris de Daniel GHEORGHE

Mihai Andries 14 Jun. 2013, 11:24 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă