Un meci dificil pentru Academica. Urican: „Unirea este un adversar incomod”

Mihai Andries 14 Oct. 2014, 16:49 Campionat
Un meci dificil pentru Academica.** Urican:

Liga 2 programează pe stadionul Nicolae Dobrin confruntarea dintre Academica Argeș și Unirea Slobozia, mâine cu începere de la ora 15. Argeșenii au un bilanț excelent în jocurile disputate pe arena proprie, 9 puncte din 9 posibile și un golaveraj de vis, 8-0. Prezent astăzi în fața reprezentanților presei, directorul tehnic Ciprian Urican a declarat că adversarul din runda cu numărul opt, este unul incomod.

„E o grupare pe care am întâlnit-o în sezonul trecut, atunci când am condus echipa alături de Marcel Abăluță, i-am învins atât acasă cât și la ei. E un adversar incomod, îl cunoaștem, însă bazându-ne pe jocul nostru, care a crescut, mai ales acasă, sper că vom câștiga, mai ales că nu mai avem voie să facem pași greșiți. Chiar dacă ne vor lipsi câțiva jucători, eu am încredere în cei care vor intra în partida cu Unirea Slobozia” a declarat Urican.

Oficialii grupării din Trivale și-au exprimat speranța că echipa va fi susținută ca și până acum de suporteri: „Este foarte important pentru noi să vină cât mai multă lume, să fie alături de noi, am venit la urma urmei să fim echipa orașului. Nu suntem în concurență cu celelalte echipe din Pitești, sunt prieten cu foarte mulți dintre cei de acolo. Dacă avem evoluții de calitate, eu sunt convins că vor veni mai mulți spectatori, așa cum s-a întâmplat cu Năvodariul și de altfel în toate meciurile jucate acasă. Avem un joc bun, piteștenii iubesc fotbalul de calitate, așa că e firesc să existe o comuniune între echipă și cei care ne vor susține”

În confruntarea de mâine este de urmărit și duelul dintre Marius Baciu, antrenorul gazdelor și Adrian Mihalcea, cel care îi pregătește pe ialomițeni.

Articol scris de Răzvan MARINESCU

Mihai Andries 14 Oct. 2014, 16:49 Campionat
Pe aceeași temă