Marin Dună îi cheamă pe galben-albaștri la pregătire pe 21 ianuarie

Marius ANGHEL 18 Jan. 2013, 14:30 Pregătiri, amicale
Marin Dună** îi cheamă pe galben-albaștri la pregătire pe 21 ianuarie

După ce a dus Unirea la mijlocul clasamentului în seria I la finalul turului, antrenorul Marin Dună a stabilit inițial ca data reunirii pentru pregătirea de iarnă să fie 28 ianuarie. Unele lacune în pregătirea individuală a elevilor săi l-au făcut pe Dună să devanseze data reunirii cu o săptămână. Așadar, Mihalcea și compania vor reveni la antrenamente pe 21 ianuarie.

Dacă la capitolul plecări sunt sigure despărțirile de V. Toma, Cristea, Ivașcu, Drăguț și Anghel, în privința noutăților nu s-a concretizat deocamdata nimic.  

„Până nu batem palma nu vă pot spune nimic în privința noilor veniți. Avem nevoie de un al treilea portar și de încă 2 – 3 jucători sub 21 ani. În primul rând mi-aș dori să aducem la Unirea caractere, jucători care să muncească, așa cum sunt cei care alcătuiesc lotul în momentul de față și chiar cei care au părăsit echipa. Unirea Slobozia este o echipa muncitoare și acesta este principalul atu care a contribuit la locul pe care îl ocupăm în clasament la finalul turului” a declarat, pentru liga2.ro, Marin Dună.

Articol scris de Daniel GHEORGHE

Marius ANGHEL 18 Jan. 2013, 14:30 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă