Marin Dună a bifat primul succes în amicale

15 Jul. 2012, 08:00 Pregătiri, amicale
Marin Dună** a bifat primul succes în amicale

Unirea Slobozia a învins ieri cu 3-1 pe ACS Berceni într-un meci disputat pe teren propriu, pe o căldură înăbușitoare. Început în jurul orei 10:30, amicalul a fost terminat cu chiu cu vai de jucătorii ambelor echipe din cauza temperaturii ridicate de la nivelul solului. Ialomițenii au bifat primul succes de la reluarea pregătirilor, după ce în meciul anterior au pierdut la limită cu CS Otopeni.

Dumitru Gheorghe a deschis scorul pentru echipa antrenată de Marin Dună, pentru ca Liviu Mihai și Marius Ștefan să mărească avantajul Unirii la 3-0. Pătrașcu a redus din diferență pe final de meci cu o execuție superbă dintr-o lovitură liberă de la circa 20 de metri.

Probleme diferite cu portarii: Dună l-a odihnit pe Dobre, Berceniul a venit cu juniori în probe

Sosirea lui Andrei Neagu, ultima dată la „decedata” Turris, a dus numărul portarilor Unirii la cifra trei. În aceste condiții, Dună a decis să folosească prin rotație câte doi portari pe fiecare amical, astfel că meciul cu Berceni i-a adus zi liberă lui Leo Dobre. De partea cealaltă, în tabăra ilfovenilor lucrurile nu sunt așa de fericite, în condițiile în care au în acest moment doar doi portari: veteranul Andreescu, care se ocupă și cu pregătirea portarilor și mai tânărul Constantin care va reveni la pregătiri de abia de luni. Așa că la meciul cu Unirea au fost folosiți doi juniori de 19 ani, Savu (ex-Chiajna II) și Bogdan Popescu (ex-Turris), însă niciunul nu a ieșit în evidență.

UNIREA SLOBOZIA – ACS BERCENI 3-1 (D. Gheorghe, L. Mihai, M. Ștefan / Pătrașcu)

Unirea: R. Oprea – Bozean. V. Toma, R. Soare, C. Roșu – Macare, Ivașcă – Drăguț, D. Gheorghe, Sică Dumitrescu – Hertu. Au mai jucat: A. Neagu – G. Lazăr, S. Stan, C. Toma, Fl. Anghel, S. Gheorghiu, M. Ștefan, L. Mihai. Antrenor Marin Dună

Berceni: Savu – T. Barbu, Fâșie, C. Sandu, Pazon – R. Nicolescu, Al. Radu, Frangu, Pivniceru – Ciochină, Bănaru. Au mai jucat: B. Popescu – Milea, S. Nicolescu, Cristea, Bănuță – Spătaru, Ghinea, Pătrașcu, Mazarache – Funieru, Ionică Antrenor Laurențiu Diniță

Articol de Mihai ANDRIEȘ

15 Jul. 2012, 08:00 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă