Marian Pană: „Unor jucători le e frică de joc!”

10 Aug. 2011, 16:27 Pregătiri, amicale
Marian Pană:** „Unor jucători le e frică de joc!

FC Farul a învins azi pe Eolica Baia cu scorul de 4-2, în penultimul amical disputat de marinari înaintea startului returului. Eolica a condus cu 2-0 la pauză, dar constănțenii au revenit în mitanul secund. Golurile partidei au fost marcate de Stere (35, 42), pentru gazde, respectiv Pătulea (60), Liviu Ștefan (77), Badea (80) și Nakamura (90) pentru Farul.

Tehnicianul echipei de pe litoral, Marian Pană, s-a declarat nemulțumit de jocul din prima parte a disputei însă a declarat că a reușit să tragă multe concluzii, una dintre ele fiind că unii marinari evoluează cu frică.

„Nu am fost mulțumit de loc de jocul din prima repriză, dar mi-a părut bine că s-a întâmplat așa. Am văzut astfel temerea unora din elevii mei de a se implica în joc. Se apropie campionatul, știam că sunt câțiva jucători care în momentul în care apare miza se pierd, am văzut aceste slăbiciuni. De repriza secundă sunt mulțumit, dar jocul nostru trebuie pus și pe seama căderii fizice a adversarului. Dacă suntem băieți deștepți tragem ceva învățăminte din jocul asta, dacă nu, vom persista în greșeli ca în prima repriză a jocului de azi și vom avea de suferit”, a declarat tehnicianul echipei de pe litoral care a mai adăugat: „Mai lucrăm la lot. Mai avem patru-cinci jucători în plus în lot pe care îi testăm. Mai rău este că ne-am dat seama că avem în componența de bază câțiva jucători care, pe românește, le e frică de joc. Nu știu dacă vor mai pleca jucători, dar mai avem timp. Este greu de de tras o concluzie după meciuri precum cel cu Eolica. Sper să fiu inspirat și să opresc în lot pe cine trebuie”.

FC Farul (repriza I): Măcelaru, Nițescu, L. Dobre, L. Ștefan, Sascău, Ștefoi, Chehaia, Stăncioiu, Lupu, Pătulea, Șt. Ciobanu; (repriza a II-a): Toma, L. Dobre, M. Posteucă, L. Ștefan, Sascău (min 68, Badea), Onyeka, Stăncioiu (min 79, Păduraru), Buzea, Ivanovic, Paraschiv, Pătulea (min 74, Nakamura)

Farul joacă următoarea partidă amicală vineri, de la ora 17.30, pe terenul celor de la Unirea Slobozia.

Articol scris de Cristian BANCIU

10 Aug. 2011, 16:27 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă