Marco Enciu a adus primul succes în amicale pentru Dacia Unirea. Pânzaru: „Mai avem destule lacune în joc”

Marius ANGHEL 25 Jul. 2016, 10:53 Pregătiri, amicale
Marco Enciu a adus primul succes în amicale pentru Dacia Unirea.** Pânzaru:

Fără Pușcașu, Petean și Roșu, toți accidentați, Dacia Unirea a câștigat primul amical din această vară, 2-0, în deplasare la Olimpia Râmnicu Sărat.

Antrenorul Alin Pânzaru nu s-a arătat însă prea mulțumit la finalul testului de verificare: „Este prima noastră victorie din patru amicale disputate, însă eu nu o consider ca fiind una concludentă. Diferența s-a făcut în momentul în care adversarii au picat fizic. Noi suntem avansați cu pregătirea comparativ cu jucătorii din Râmnicu Sărat. Dar mai avem destule lacune în joc, mi-aș fi dorit să dominăm mai clar. Încă o dată s-a evidențiat faptul că mai avem nevoie de doi trei jucători și sper ca la următoarele două amicale să-i avem în lot. Am fost foarte aproape de un transfer bun, dar Clinceniul a fost mai convingător. Când nu ai bani la buzunar nu ești băgat în seamă. Eu sper ca pe ultima sută de metri să aducem jucătorii pe care îi dorim”, a declarat Alin Pânzaru.

Primele două ocazii ale amicalului de sâmbătă au aparținut gazdelor, dar Vișan, cel mai periculos jucător de la Olimpia Râmnicu Sărat, a fost blocat, în momentul șutului din minutul 6, de Dănuț Oprea. Patru minute mai târziu Vișan a încercat un lob peste Gârlea, însă mingea a trecut pe lângă poartă.

Dacia Unirea a deschis scorul în minutul 21, la prima acțiune periculoasă, prin Marco Enciu, care a reluat mingea, cu capul, la colțul scurt, după o centrare a lui Dima. Opt minute mai târziu, după o fază identică și cu aceeași protagoniști în prim plan, brăilenii și-au mărit avantajul la 2-0. Pe finalul primei reprize, Unguru a dus scorul la 3-0 pentru Dacia Unirea, însă asistentul de pe acea parte a anulat eronat reușita brăilenilor. La cinci minute de la reluare Enciu a fost la un pas de hattrick, însă portarul gazdelor, Toader, a avut un reflex salvator și a trimis mingea în corner. Toader a mai avut două intervenții salvatoare la șuturile lui Olenic (60) și Niță (77). Portarul Toader a zburat între buturi și a scos de la vinclu mingea trimisă cu capul, de Mucuță în minutul 87, astfel că amicalul s-a încheiat cu un succes la două goluri în favoarea elevilor lui Alin Pânzaru.

Dacia Unirea: Gârlea (Mitrea 30, Olaru 60) – Dima, Ghiocel, Ivan (Muscă 46), Stănciulescu (M. Iordache 68) – Niță, Olenic, D. Oprea, Necoară (Moroianu 73) – Enciu (Mucuță 57), Unguru (P. Ioan 60).

Olimpia Râmnicu Sărat: D. Jalbă (Toader 46) – Chivu, Ceaușel, Târâlă (Sava 46), Tucă – Bodoc, Cârjan (Dicu 69), Roman (Stanciu 60), Tudor (Burghelea 73) – Bălan (Hârăpadai 46), Vișan (Chiorpec 60).

Dacia Unirea joacă miercuri pe Municipal, la ora 11:00, cu Viitorul II Constanța

Articol scris de Costel FILIP

Marius ANGHEL 25 Jul. 2016, 10:53 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă