Mansour marchează din nou pentru Sirineasa. Liderul din Seria a 4-a continuă seria transferurilor

Marius ANGHEL 10 Feb. 2018, 18:40 Pregătiri, amicale
Mansour marchează din nou pentru Sirineasa.** Liderul din Seria a 4-a continuă seria transferurilor

Echipa din Liga a 3-a ACS Sirineasa a câștigat, astăzi, cu scorul de 2-1, amicalul jucat în deplasare, cu Cozia Călimănești, echipă vâlceană de Liga a 4-a. Pentru gruparea lider al Seriei a 4-a, care își dispută meciuri de pe teren propriu la Petroșani, au marcat Gueye Mansour și Albert Voinea.

Antrenorii Dan VasilicÁ și George Zima au trimis pe teren următoarea echipă: Gîrlea – Oct. Vasile, Neag, D. Lung, Drugă, Fl. Iordache, Cocină, Fl. Pîrvu, Vezan, Horumba, Mansour. Au mai jucat: Marinoiu (Sălăjan) – Petre, Cârlig, GîrbițÁ, Voinea, Bedea, Dragu, Gunie și Stoenac.

Șirineasa are alte câteva noutăți în lot. Gunie și Robert Petre sunt transferați de la CS U Craiova. Robert Frățilescu și Dudu Drugă au venit de la Pandurii Târgu Jiu.

Legitimat în această iarnă, senegalezul Gueye Mansour a mai marcat pentru ACS Șirineasa și în amicalele cu Petrolul Bustuchin (2-1) și Internațional Bălești (4-0).

Miercuri, ACS Șirineasa va juca un amical la Rovinari cu Internațional Bălești, iar sâmbătă cu Pandurii Târgu Jiu, posibil la Petroșani.

Articol scris de Loredana JUGLEA

 

Marius ANGHEL 10 Feb. 2018, 18:40 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă