Mansour marchează din nou pentru Sirineasa. Liderul din Seria a 4-a continuă seria transferurilor

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 10 Feb. 2018, 18:40 Actualizat: 10 Feb. 2018, 18:41 Pregătiri, amicale
Mansour marchează din nou pentru Sirineasa.  Liderul din Seria a 4-a continuă seria transferurilor

Echipa din Liga a 3-a ACS Sirineasa a câștigat, astăzi, cu scorul de 2-1, amicalul jucat în deplasare, cu Cozia Călimănești, echipă vâlceană de Liga a 4-a. Pentru gruparea lider al Seriei a 4-a, care își dispută meciuri de pe teren propriu la Petroșani, au marcat Gueye Mansour și Albert Voinea.

Antrenorii Dan VasilicÁ și George Zima au trimis pe teren următoarea echipă: Gîrlea – Oct. Vasile, Neag, D. Lung, Drugă, Fl. Iordache, Cocină, Fl. Pîrvu, Vezan, Horumba, Mansour. Au mai jucat: Marinoiu (Sălăjan) – Petre, Cârlig, GîrbițÁ, Voinea, Bedea, Dragu, Gunie și Stoenac.

Șirineasa are alte câteva noutăți în lot. Gunie și Robert Petre sunt transferați de la CS U Craiova. Robert Frățilescu și Dudu Drugă au venit de la Pandurii Târgu Jiu.

Legitimat în această iarnă, senegalezul Gueye Mansour a mai marcat pentru ACS Șirineasa și în amicalele cu Petrolul Bustuchin (2-1) și Internațional Bălești (4-0).

Miercuri, ACS Șirineasa va juca un amical la Rovinari cu Internațional Bălești, iar sâmbătă cu Pandurii Târgu Jiu, posibil la Petroșani.

Articol scris de Loredana JUGLEA

 

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 10 Feb. 2018, 18:40 Actualizat: 10 Feb. 2018, 18:41 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă