„Mai avem de lucrat. Sperăm să începem bine și să o ținem la fel”

Marius ANGHEL 03 Mar. 2013, 10:31 Pregătiri, amicale

Săgeata Năvodari a reușit să se impună în ultimul amical disputat în compania echipei de liga a IV-a,Callatis Mangalia, scor 4-1. În prima parte a jocului ambii antrenori au trimis în teren cei mai buni jucători pentru a vedea stadiul la care se află fiecare dintre aceștia. De amintit este faptul că ambele echipe luptă pentru promovarea într-un eșalon superior, Săgeata pentru Liga I, iar Callatis pentru promovarea în Liga a III-a.

Năvodarenii au dominat jocul de la un capăt la celălalt, iar diferența de valoare și-a pus amprenta asupra scorului (4-1). Golurile echipei gazdă au fost marcate de Pantelie (19,45), Vezan (88) și Șicu (90), în timp ce pentru oaspeți a marcat Doicaru în minutul 17, din penalty.

Săgeata Navodari: Viciu – Filip, Fl. Popa, Goșa, Anițoiu – Vezan, Apostol, Coconașu, Ologu – Zaharia, Pantelie. Pe parcurs au mai evoluat: Gordin, Puia, Sg. Bar, Tigoianu, Șicu, Diaby, Bangheorghe, Nazîru, Bozeșan și Feraru.

Callatis Mangalia: Marin – Chelu, Posteucă, Evdochim, Fl. Nan – I. Florea, E. Cogali, Banioti, Bolat – Calagi, Doicaru. Au mai evoluat: Drumen, Sali, Vărzaru, Taciuc, Soldat, Enis Cogali și Troacă.

La finalul partidei, tehnicianul gazdelor, Constantin Gache, s-a declarat mulțumit de jocul echipei sale, însă este de părere că mai este de lucrat. „Sunt mulțumit de acest joc, să nu mai vorbim de scor. Mai avem de lucrat la unele lucruri, însă timpul este foarte scurt până la începerea returului de campionat. Sperăm să facem aceste lucruri pe parcurs, să începem bine și să o ținem la fel de bine, iar la sfârșitul campionatului să fim pe un loc care să ne asigure promovarea în prima ligă, pentru că asta ne dorim cu toții”.

La rândul său, antrenorul celor de la Callatis Magalia, Mugurel Cornățeanu, s-a declarat și el mulțumit de jocul echipei sale, în ciuda faptului că a pierdut. „Sunt mulțumit de jocul prestat. Am jucat bine, am alergat, dar să nu uităm că totuși evoluăm în liga a IV-a. În prima repriză am folosit unsprezecele de bază cel cu care vrem să promovăm în liga a III-a. Ne dorim ca în acest an să promovăm în liga a III-a, după care vom aduce 8-9 jucători cu care să atacăm promovarea în liga a II-a”.

Articol și foto de Alexandru RAITA

Marius ANGHEL 03 Mar. 2013, 10:31 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă