Maccoppi a stabilit un lot cu 28 de jucători la Ceahlăul. Nemțenii au intrat în cantonament

Marius ANGHEL 25 Jan. 2016, 18:32 Pregătiri, amicale

Staff-ul tehnic al echipei Ceahlăul Piatra Neamț, format din principalul Stefano Maccoppi și secunzii Dario Dighera și Lidi Chertic, au comunicat lista celor 28 de jucători care vor întra de luni, 25 ianuarie, pentru o perioadă de două săptămâni, până pe 6 februarie, în cantonament la stadion. Două dintre achizițiile din această iarnă, David Cerrajeria Rubio și Yalany Baio se vor alătura lotului marți, 26 ianuarie.

În cantonamentul de la stadion se vor efectua câte două ședințe de pregătire zilnice, iar miercuri și sămbătă se vor desfășura meciuri amicale. Miercuri, de la ora 15:30, pe terenul III sintetic, se va juca împotriva Aerostarului Bacău, în timp ce sâmbătă, de la ora 11:00, pe același teren vine Petrotub Roman. În datele de 3, 6 și 10 februarie vor mai avea loc trei partide amicale, foarte probabil tot la Piatra Neamț, cu CSM Pașcani, Rapid CFR Suceava și SC Bacău.

În funcție de disponibilitatea formațiilor de primă ligă din zona Moldovei (CSMS Iași, respectiv FC Botoșani) este posibilă apariția unor modificări de ultimă oră în program.

Iată lotul Ceahlăului:

portari: Alexandru Barna, Teo Cîmpianu, Marius Chelaru, Eduard Chiruță;
fundași: Daniel Mitrofan, Cristi Călin, Flaviu Hebriștean, Mihnea Șoimaru, Dragoș Olteanu, Alessandro Masella, Simone Napoli, Cristian Castells Ortega, Giordano Pantano, David Cerrajeria Rubio;
mijlocași: Cristi Copot Barb, Alexandru Margină, Liviu Antim, Sorin Pintilie, Cosmin Rotaru, Cătălin Mateeș, Gabriel Amariei, Viorel Cristea, Daniel Ștefăniță, Yalany Baio;
atacanți: Andrei Mateiciuc, Vasile Lupei, Marian Drăghiceanu, Dănuț Nedelcu.

Massone: „Avem dublu obiectiv: primul de a câștiga repede jocurile, dar și acela de a construi o echipă pentru sezonul următor”

La conferința de presă organizată după reunirea din data de 19 ianuarie, Angelo Massone, acționarul majoritar al clubului nemțean, făcea o serie de precizări legate de componenții cu „vechime” din cadrul lotului, dar și despre noile achiziții.

„Ideea este de a integra jucătorii români pe care îi avem în club cu jucătorii străini care au o experiență mai mare. Avem dublu obiectiv: primul de a câștiga repede jocurile, dar și acela de a construi o echipă pentru sezonul următor, care ar trebui să însemne relansarea clubului. Drăghiceanu este încă cu noi, a rămas și pentru ca Mister (n.r. Maccoppi) să-l vadă, Marian ar putea să ne ajute în situația în care suntem, Călin a întârziat motivat, acesta fiind înzăpezit la Fetești. Sperăm mult în relansarea lui Margină, care să conducă la exprimarea adevăratei sale valori, clar și Alex Barna face parte din acest plan, iar în ceea ce îl privește pe Tăbăcariu, cel mai probabil îi vom permite să meargă împrumut la o altă echipă. Pentru că este clar, noi ne dorim doar jucători implicați 100 la sută să-și dorească să joace pentru acest club”, a spus Massone.

Articol și foto de Dan EȘANU

Marius ANGHEL 25 Jan. 2016, 18:32 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă