„Mă simt împlinit că am înscris la prima echipă”

03 Dec. 2011, 13:48 Pregătiri, amicale
„Mă simt împlinit** că am înscris la prima echipă

Unul dintre utiștii grupei de vârstă 1995 chemați în această săptămână la echipa mare a fost cel mai bun om al amicalului cu Flacăra Făget. Petrică Daniel Bulza a reușit ambele goluri ale „alb-roșiilor” în confruntarea cu timișenii, emoția pe chipul său fiind vizibilă la finalul meciului amical de vineri.

„Am fost puțin surprins când am aflat că voi juca pentru prima echipă, dar, treptat, am prins încredere și curaj. Sunt foarte fericit că am înscris două goluri cu Făgetul. Mă simt împlinit, căci îmi doream demult să debutez și să înscriu pentru prima echipă. A fost o experiență frumoasă și foarte utilă pentru mine, aștept cu încredere următoarele convocări. Oricum, cred că peste doi-trei ani, eu și colegii mei de la UTA 95 vom apuca să jucăm cu toții pentru prima echipă”, a precizat tânărul utist.

Apropo de coechipierii săi, Bulza a ținut să-i dedice golurile lui Michel Vlad, jucătorul accident grav în amicalul de miercuri, cu Recașul. „Îmi pare foarte rău pentru el, suntem prieteni și de abia aștept să jucăm din nou împreună.

Până una alta, îi dedic ambele goluri cu Făgetul, împreună cu urarea să se facă bine cât mai repede posibil”, a încheiat atacantul de 16 ani.

sursa: sportarad.ro

03 Dec. 2011, 13:48 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă