„Lupii” au sete de goluri! Petrolul a încheiat al doilea cantonament cu o victorie convingătoare cu CS U Craiova 2

Marius ANGHEL 18 Feb. 2018, 16:02 Pregătiri, amicale

Petrolul a încheiat, sâmbătă, cel de-al doilea cantonament al iernii, cu o victorie convingătoare, 4-1 în disputa cu CS U Craiova 2. „Lupii” au punctat de câte două ori în fiecare repriză, mai întâi prin Arnăutu și Andor, apoi prin Păun și Prunescu, în vreme ce golul de onoare al oaspeților a fost reușit de către Ciutică.

Echipa lui Romulus Ciobanu a obținut o victorie convingătoare la finalul stagiului de la Buftea, în fața echipei secunde a lui CS „U” Craiova, și ea combatantă la nivelul celui de-al treilea eșalon. A fost un meci controlat clar de către petroliști, iar diferența finală vorbește de la sine despre raportul de forțe existent pe teren, și asta în condițiile în care tânăra echipă a „juveților” n-a fost nici pe departe un simplu sparring-partner, ci chiar un adversar care a ridicat destule probleme.

Ploieștenii au deschis meciul cu două ratări importante, trecute în contul lui Păun (2) și Arnăutu (18), ce aveau, practic, să prefațeze deschiderea de scor. Iar primul gol a venit în minutul 26, atunci când Saim Tudor a câștigat un duel în banda dreaptă și i-a pasat perfect lui Arnăutu, atacantul „lupilor” driblându-l, mai apoi, pe Dică înainte de a trimite în poarta goală.

Imediat, Ciocâlteu (26 și 28) a ratat de puțin ținta, dar desprinderea a venit din piciorul lui Andor (35), cel care a transformat magistral o lovitură liberă de la 22 de metri, ușor lateral dreapta, direct în vinclul din stânga portarului Dică.

După reluare, „găzarii” au continuat să atace, Păun (65) majorând diferența la trei lungimi, după ce a transformat o lovitură de pedeapsă obținută tot de el, într-un duel cu portarul craiovenilor.

Oltenii au reușit să reducă din handicap, Ciutică (76) învingându-l pe Botezan cu un șut bine plasat din marginea careului mare, dar Prunescu (81) a refăcut ecartul, marcând cu o lovitură de cap, din mijlocul careului, după o lovitură liberă bătută de către Claudiu Tudor, „căpitanul” petroliștilor bifând, astăzi, prima sa prezență pe teren din această iarnă.

A fost, astfel, cea de-a cincea victorie obținută de către „lupi” în această perioadă a pregătirilor, bilanț la care se mai adaugă o remiză și o înfrângere, iar seria testelor va continua și săptămâna viitoare, atunci când sunt programate întâlnirile cu Progresul Spartac București (miercuri) și FC Aninoasa (sâmbătă).

Petrolul Ploiești – CS U Craiova 2  4-1 (2-0)
Arnăutu 26′, Andor 35′, G. Păun 65′ – pen., Prunescu 81′ / Ciutică 76′

Petrolul: Bolboașă (Botezan 71) – Antoche (Prunescu 68), Ichim (Frîncu 68), Olaru (M. Bratu 85) – Saim Tudor (Catană 77), Andor (Cl. Tudor 75), M. Chindriș (Nițescu 82), Velisar (Țicu 52) – Ciocâlteu (N. Popescu 46), Arnăutu (D. Cârjan 75), G. Păun (Lambru 75)
Antrenor: Romulus Ciobanu

CS U Craiova 2: Dică – Ion, Enache, Puțaru – Borta, Șerban, Buzan, Juncu – V. Constantin, Baicu, Mihăilă
Au mai jucat: Manea, Vlădulescu, Ciutică, Trocan, Dinu, Vadasis, Trancă, Markovic, Frăsineanu
Antrenor: Corneliu Papură

Text: FC Petrolul Ploiești
Foto: Răzvan Păsărică (Sport Pictures)

Marius ANGHEL 18 Feb. 2018, 16:02 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă