„Luni se vor face demersurile oficiale la FRF pentru mutarea echipei de la Baia Mare la Sebiș”

14 Jul. 2012, 13:27 Pregătiri, amicale

Național Sebiș a parcurs aproape 300 de kilometri pentru a-și studia cât mai bine viitorii colegi de la FC Baia Mare. Meciul amical s-a încheiat cu succesul arădenilor, cu 1-0, după reușita lui Berar din repriza secundă.

Roli Nagy se ocupă în continuare de antrenamentele grupării, iar oficialii clubului par tot mai convinși că din noul sezon Sebișul va avea echipă în liga a doua. „Luni, se vor face demersurile oficiale la Federație pentru mutarea echipei de la Baia Mare la Sebiș. După aceea, în decurs de o săptămână vom face asocierea propriu-zisă. Staff-ul nostru tehnic a observat jucătorii de la Baia Mare care ar putea să rămână în lot, s-a văzut și potențialul băieților noștri. Urmează ca săptămâna viitoare să ajungă la Sebiș și jucătorii de la ei, dar și alte transferuri”, ne-a declarat Gheorghe Feieș, primarul orașului de pe Crișul Alb.

Deocamdată, Nagy nu a mai stabilit alte partide amicale și asta pentru că dorește să se concentreze pe partea de pregătire fizică. Se lucrează și la un stagiu de pregătire centralizat ce ar urma să aibă loc la sfârșitul lunii în Ungaria sau Germania. De asemenea, primarul Sebișului a mai precizat că săptămâna viitoare se va decide și componența exactă a staff-ului tehnic, existând o posibilitate ca Nagy să conlucreze cu actualul antrenor al celor de la FC Maramureș, Romulus Buia.

Până una alta, echipa din Baia Mare își vede de drumul său și și-a mai programat un amical pentru astăzi, în compania celor de la Satu Mare.

Sursa: Sport Arad

14 Jul. 2012, 13:27 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă