Luceafărul, victorie „sănătoasă” la Cluj. Juniorul Chiș Toie a reușit o „dublă”

Marius ANGHEL 15 Feb. 2017, 17:35 Pregătiri, amicale
Luceafărul, victorie

După victoria din weekendul trecut cu Național Sebiș, scor 3-2, Luceafărul Oradea a mai bifat o victorie în fața unui adversar din Liga 3. Astăzi, bihorenii au trecut cu 3-1 de Sănătatea Cluj, ocupanta locului 4 în Seria a 5-a. Toate golurile au fost marcate în repriza a doua.

Desfășurată pe un teren sintetic din Cluj Napoca, amicalul dintre Sănătatea Cluj și Luceafărul a fost controlat de formația de ligă secundă. Potrivit bihon.ro, în prima parte repriză, noile achiziții Alin Predescu și Claudiu Codoban au trecut pe lângă deschiderea scorului, iar la cabine s-a intrat cu un scor egal. În partea a doua a jocului s-au înscris cele patru goluri ce au stabilit rezultatul final.

Marius Matei a deschis scorul în minutul 58, când a transformat un penalty, Sănătatea a egalat în minutul 63, iar juniorul Paul Chiș Toie a reușit o „dublă” în minutele 65 și 82, aducând astfel victoria Luceafărului.

Antrenorul Cristian Lupuț i-a utilizat în acest meci pe: Goia (Egri 67) – Balea (Fl. Drăgan 67), Cordoș, Hlinca (Bactăr 60), I. Ban (D. Ursu 67) – Feher – C-tin. Roșu (D. Costea 67), Bedea (Cuc 60), Codoban (Chiș Toie 60), A. Predescu (Miholca 67) – M. Matei.

Sergiu Arnăutu, Alin Țegle, Sergiu Moga, Istvan Balla și portarul Răzvan Began nu au evoluat din cauza unor probleme medicale.

Până acum, Luceafărul a obținut rezultatele: 4-1 cu Crișul Chișineu Criș, 2-0 cu Ripensiei Timișoara, 1-2 cu ASU Poli, 3-2 cu Național Sebiș și 3-1 cu Sănătatea Cluj.

Următorul meci amical pentru bihoreni, ultimul din această perioadă de pregătire, va avea loc sâmbătă, de la ora 11:00, pe terenul II al Bazei Sportive din Sînmartin, în compania echipei FC Zalău.

Marius ANGHEL 15 Feb. 2017, 17:35 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă