Luceafărul și FC Maramureș, egale la unu

22 Jul. 2012, 12:32 Pregătiri, amicale
Luceafărul și FC Maramureș,** egale la unu

Luceafărul Oradea a disputat sâmbătă, pe teren propriu, un joc de verificare. Elevii antrenorului Leo Grozavu au întâlnit de această dată echipa băimăreană FC Maramureș, colegă de serie în liga a II-a.

Meciul, desfășurat la baza sportivă Luceafărul Felix din Sânmartin, s-a încheiat la egalitate, cu scorul de 1-1, după ce și la pauză tabela de marcaj consemna același rezultat.

Primii care au marcat au fost gazdele, în minutul 36, când Bundea a pasat pe culoar pentru Imbuzan, iar tânărul atacant a rămas singur cu portarul și a șutat lângă bară, învingându-l pe portarul maramureșan.

Nu au trecut însă decât cinci minute și băimărenii au reușit să restabilească egalitatea, profitând de o pasă greșită a lui Mihuț. A interceptat Feraru și a marcat din interiorul careului.

Pentru Luceafărul a fost ultimul joc de verificare înainte de plecarea în cantonamentul din Austria de la Mallnitz, programată pentru duminică dimineața. Mallnitz este o stațiune amplasată în sudul Austriei la o altitudine de circa 1.200 de metri.

În cantonamentul din stațiunea austriacă, antrenorii bihoreni vor deplasa 24 de jucători, între care nu se vor regăsi fundașul dreapta George Bogdan și atacantul francez Kamelo Sabin, testat în ultimele jocuri.

Vor pleca în schimb nou veniții Mihai Deaconescu (25 de ani), Cristian Danci (24 de ani) și Sergiu Hanca (20 de ani), toți de la FC Bihor, Ovidiu Imbuzan (20 de ani) și Neluț Stelian Roșu (19 ani), ambii veniți de la CFR Cluj II. Lotul este completat cu Andrei Haș și Cristian Jurca, promovați de la Luceafărul II.

Perioada cantonamentului din Austria va dura până pe data de 2 august.

„Aștept ca în acest cantonament jucătorii să se pregătească cât mai bine, iar roadele să se vadă în campionat. Va fi o perioadă mai specială, cu acumulări fizice și tehnico tactice, astfel că e nevoie de multă concentrare. Am încredere în jucătorii nou veniți, sunt tineri, au calități și sunt convins că vor ajuta echipa. Aștept întăriri și în linia de atac, compartiment în care stăm foarte prost. Dacă nu ne întărim în ofensivă va fi greu în campionat”, a declarat, la finalul jocului cu FC Maramureș, antrenorul Leo Grozavu.

Luceafărul – FC Maramureș 1-1(1-1)
Imbuzan (min. 36) / Feraru (min. 41)

Luceafărul: B. Miron – Mihuț, Letan, Lupuț, A, Achim – Svarczkopf, Haș, Bundea – C. Roșu, Blănaru, Imbuzan. În partea a doua au jucat: Samoilă – G. Bogdan, Pocian, M. Deaconescu, A. Achim – Ov. Ghilea, Danci, D. Muntean – Ianc, C. Roșu (75 Cr. Jurca), Konyeha. Antrenor: Leo Grozavu

FC Maramureș: Olaru – Duruș, Toma, Hodor, De Rossa – Feraru, Istrofor, Urs, V. Pop – Fl. Achim, Deac. După pauză au mai intrat Palko, Dârlea, Giurgiu, Mariș, Faye și Ștefan.

Sursa: Bihoreanul

22 Jul. 2012, 12:32 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă