Luceafărul se reunește luni cu un nou antrenor și cu 10 amicale programate

05 Jan. 2012, 15:03 Pregătiri, amicale
Luceafărul se reunește luni** cu un nou antrenor și cu 10 amicale programate

Echipa de fotbal Luceafărul Felix își va relua pregătirile în vederea abordării returului de campionat din seria vestică a Ligii a II-a, luni, 9 ianuarie, ora 15, la aceeași oră când se reunește și lotul formației FC Bihor. Locul de întâlnire pentru prima dată în noul an al tuturor jucătorilor echipei Luceafărul este Baza Sportivă proprie de la Sânmartin.

Între timp, conducerea clubului bihorean a parafat contractul cu noul antrenor, Leo Grozavu, pe o perioadă de un an și jumătate, având ca obiectiv pentru returul acestui campionat clasarea echipei pe unul dintre locurile cuprinse în intervalul III-VIII.

La prima strigare în noul an, din lotul de jucători al echipei bihorene va absenta atacantul Lupașcu, cel la care s-a renunțat în această iarnă, dar în schimb vor reveni la echipă jucătorii împrumutați în tur, precum frații Molnar (Feri și Laszlo), Grosu, Șârlea, Tăut și Morar.

În prima săptămână după reunire, jucătorii formației Luceafărul Felix vor efectua vizitele medicale și se vor pregăti pe plan local, începând cu readaptarea la efort.

Luceafărul va susține cantonamentul din această iarnă la Felix, în perioada 24 ianuarie – 4 februarie.

În ceea ce privește jocurile amicale, cea de-a doua formație a județului Bihor și-a programat deja 10 partide amicale în această perioadă a pregătirilor. Acestea vor avea loc după următorul program: U Cluj-Napoca II (15 ianuarie), FC Zalău (21 ianuarie), ACS Recaș (29 ianuarie), Unirea Valea lui Mihai (1 februarie), Olimpia Satu Mare (4 februarie), Poli Timișoara sau FC Maramureș Baia Mare (8 februarie), FC Zalău (11 februarie), UTA (14 februarie), FC Hunedoara (18 februarie). Bihorenii își mai propun o dispută totuși, pe data de 25 februarie, adversarul de atunci urmând a fi desemnat ulterior.

„Așteptăm cu nerăbdare să vedem din nou echipa la lucru. Sper ca pentru retur să fim mult mai bine pregătiți decât în prima parte a campionatului și să rămânem aceeași echipă de temut pentru adversarele noastre din Seria a II-a a ligii secunde”, a declarat vicepreședintele clubului, Florin Fărcaș.

Campionatul Ligii a II-a este programat a se relua pe data de 2 martie.

Sursa: Bihoreanul

05 Jan. 2012, 15:03 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă