Luceafărul s-a reunit! Farcaș: „Scopul nostru este să creștem cât mai mulți tineri”

Marius ANGHEL 09 Jan. 2013, 17:13 Pregătiri, amicale
Luceafărul s-a reunit!** Farcaș:

Lotul Luceafărului s-a adunat astăzi la Baza Sportivă Luceafărul Felix din Sânmartin pentru primul antrenament din 2013. Cu această ocazie patronul Gavrilă Ghilea a prezentat noul staff tehnic format din Florin Farcaș (principal), Cornel Blejan (preparator fizic) și Marius Popa (antrenor cu portarii).

„Printr-o pregătire serioasă și cu disciplină sperăm să obținem rezultatele dorite, care să ne ferească de un loc retrogradabil. Ne vom axa în continuare pe jucători tineri cu implicarea celor cu experiență de la care vor avea ce să învețe”, le-a spus Gavrilă Ghilea jucătorilor.

La reunire au fost prezenți: Alin Sălăjan, Dumitru Paul, Teodor Deac, Sergiu Ghilea (portari); Cosmin Letan, Adam Achim, George Bogdan, Bogdan Mintaș, Istvan Svarczkopf, Cristian Cura, Ovidiu Ghilea, Bogdan Lăscan, Dumitru Muntean, Andrei Haș, Cristian Jurca, Leo Jurca, Gheorghe Popescu, Florin Neaga, Constantin Roșu, Cristian Morar, Neluț Roșu, Zeno Bundea, Sebastian Ianc, Ionuț Cervinschi, Ionuț Pantea și Bogdan Vlad (Mako – Ungaria) – jucători de câmp.

Un lot în care se regăsesc jucători care au evoluat în trecut la Luceafărul II, plus revenirile lui Sălăjan și Cura de la CS Oșorhei. A lipsit portarul Bogdan Miron, pentru care sunt în derulare negocierile cu FC Brașov și juniorul George Cornea, plecat la lotul național de juniori.

Luceafărul se va pregăti pe plan local, iar în perioada 23 ianuarie – 2 februarie echipa va intra în cantonament la Complexul Perla din Băile 1 Mai.
Au fost fixate și patru meciuri de pregătire, în plan mai fiind încă cel puțin trei jocuri:

6 februarie – Crișul Sântandrei
13 februarie – FC Termal Gyula
16 februarie – ACS Poli Timișoara
20 februarie – CS Oșorhei

„Îmi propun să fac o echipă cât mai competitivă, care se va baza foarte mult pe atitudine, determinare și disciplină de joc. Cunosc foarte bine lotul și am convingerea că putem face un retur cât mai bun. Scopul nostru este să creștem cât mai mulți tineri. Ne dorim cât mai multe puncte, care să ne permită menținerea în Liga a II-a”, ne-a declarat Florin Farcaș, care a mai antrenat în Liga a II-a echipele FC Bihor și FC Șimleul Silvaniei, iar în tur a fost manager general al clubului.

Sursa: luceafarulfelix.ro

Marius ANGHEL 09 Jan. 2013, 17:13 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă