Luceafărul s-a impus greu în fața „studenților” bihoreni. Trupa lui Kiss a stat în campionat, dar a urcat în clasament

Marius ANGHEL 25 Mar. 2017, 14:59 Pregătiri, amicale
Luceafărul s-a impus greu în fața

Luceafărul Oradea a stat în această etapă a Ligii 2, câștigând la „masa verde” meciul pe care ar fi trebuit să-l joace pe teren propriu cu Unirea Tărlungeni, însă antrenorul Alexandru Kiss și-a ținut jucătorii în „priză” cu un amical. Gruparea din Liga 2 a întâlnit, vineri, liderul Ligii a 4-a Bihor, FC Universitatea Oradea, pe care l-a învins cu 3-2.

Marius Matei a deschis scorul încă din minutul 3 după ce a fructificat o recentrare a lui Chiș Toie, însă adversarii au restabilit egalitatea destul de repede, în minutul 15, atunci când Feher a înscris în propria poartă și au menținut rezultatul până în repriza a doua. Luceafărul a revenit la conducere la zece minute de la reluarea părții a doua, după o nouă reușită a lui Matei, de această dată după un voleu, și a ratat desprinderea prin Arnăutu, care a ratat singur cu portarul, și Balla, care a șters bara din unghi, cu poarta goală în față. Darius Costea a făcut 3-1 cu zece minute înainte de final, cu un șut de la 18 metri, lângă bară, însă rezultatul final a fost stabilit de „studenți”. Neaga a obținut un penalty, iar Marian Pop l-a învins pe Began în minutul 89.

Luceafărul a utilizat jucătorii: Goia (Began 46′) – Balea (Drăgan 82), Feher, Cordoș, Ban (Ursu 81) – Cuc (Bactăr 46), Bedea – Chiș Toie, Arnăutu (Codoban 62), Balla (D. Costea 70) – M. Matei. Antrenor: Alexandru Kiss.

FC Universitatea: Danciu – Luca, Bulz, R. Matei, D. Jurcă, Boneta (R. Baran 73), David, Al. Ilieș (Urbanowski 46), Suwan (Oros 89), M. Pop, Fl. Neaga. Antrenor: Lucian Stance.

Profitând de victoria la „masa verde” în campionat și de celelalte rezultate obținute în etapa a 26-a, Luceafărul a urcat pe locul 10, cu 30 de puncte, tot atâtea cât are și Foresta. Runda viitoare, bihorenii joacă în deplasare, duminică, de la ora 11:00, la Șiria, cu UTA Bătrâna Doamnă.

Marius ANGHEL 25 Mar. 2017, 14:59 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă