Luceafărul Oradea și-a reprogramat data reunirii și a stabilit unde face cantonamentul. Primii doi jucători care pleacă

Marius ANGHEL 08 Jan. 2019, 13:25 Pregătiri, amicale
Luceafărul Oradea și-a reprogramat data reunirii și a stabilit unde face cantonamentul.** Primii doi jucători care pleacă

Anunțată inițial pe 9 ianuarie, reunirea echipei Luceafărul Oradea a fost amânată cu o zi, pe 10 ianuarie. Atunci, de la ora 11:00, jucătorii lui Cristian Lupuț vor ieși la primul antrenament pe 2019, la Baza sportivă Luceafărul Felix de la Sânmartin.

După ce în zilele următoare bihorenii vor efectua vizita medicală, pregătirea va continua pe plan local până pe 21 ianuarie, atunci când au programat un stagiu centralizat la Băile Felix, anunță Bihon.

Din lotul Luceafărului nu mai fac parte fundașul Andrei Tînc (33 de ani) și atacantul Cătălin Țîră (24 de ani), care și-au reziliat deja contractele, iar Nicolae Gunie (19 ani) i-ar putea urma, acesta fiind dorit înapoi la Energeticianul, cealaltă echipă a finanțatorului din umbră Nicolae Sarcină.

În perioada de pregătire, printre adversarii pe care îi va întâlni Luceafărul în meciurile amicale se numări Debrecen, Unirea Tășnad, UTA, Șoimii Lipova și CAO Oradea.

Luceafărul a încheiat prima parte a sezonului Ligii 2 pe locul 14, cu 23 de puncte, cu două mai mult decât Metaloglobus, ultima clasată pe locurile retrogradabile.
 

Marius ANGHEL 08 Jan. 2019, 13:25 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă