Luceafărul Oradea, prima echipă din Liga 2 care a dat start pregătirii! „Cuvântul de ordine este muncă, muncă și iar muncă”. Vezi noutățile de la reunire

Luceafărul Oradea a dat în această dimineață, la baza sportivă de la Sânmartin, start pregătirii pentru cea de-a doua parte a sezonului Ligii 2, devenind astfel prima echipă care se reunește în 2017. Gruparea bihoreană s-a despărțit de câțiva dintre jucătorii pe care i-a avut în lot la ultimul meci din 2016, însă la primul antrenament a avut și câteva noutăți. Claudiu Codoban (28 ani), mijlocașul orădean care a început sezonul la FC Brașov, dar mai apoi s-a despărțit de gruparea transilvăneană, s-a prezentat sub comanda lui Cristian Lupuț.

La reunirea echipei clasate pe locul 8 în Liga 2 au participat, luni dimineață, 19 jucători, printre nou-veniți aflându-se mijlocașul Claudiu Codoban, ultima dată la FC Brașov, atacantul Paul Chiș Toie (17 ani), revenit după împrumutul la CS Oșorhei, dar și portarul Răzvan Egri, promovat de la juniori.

„Mulțumesc conducerii că mi-a dat încredere și posibilitatea să-mi continui munca. Cuvântul de ordine este muncă, muncă și iar muncă! Urmează o perioadă foarte grea, de acumulări, timpul este destul de scurt și trebuie să ne mișcăm cât mai repede”, a spus, citat de bihon.ro, Cristian Lupuț, antrenorul Luceafărului care în partea a doua a sezonului nu se va mai baza pe portarul Eduard Pap (22 ani) și pe mijlocașul Paul Păcurar (25 ani), cedați la echipele de Liga 1 ASA Târgu Mureș, respectiv Pandurii Târgu Jiu.

Jucătorii la care s-a renunțat sunt: mijlocașul Alexandru Sorian (26 ani) și atacantul Zsombor Lukacs (21 ani), dar și la portarul Cosmin Verdeș, care fusese împrumutat la FC Paleu.

Cantonament la Băile Felix și șase amicale stabilite deja

În următoarea perioadă, antrenorul principal Cristian Lupuț și „secundul” Ioan Pap Deac vor conduce antrenamente de reacomodare la efort, pe 13 ianuarie e programată vizita medicală, iar cantonamentul se va desfășura în perioada 17-27 ianuarie la Băile Felix.

După revenirea din cantonamentul centralizat, Luceafărul și-a programat și o serie de șase meciuri de verificare cu următorii adversari: Crișul Chișineu Criș (1 februarie), Ripensia Timișoara (4 februarie), ASU Poli Timișoara (8 februarie), Național Sebiș (11 februarie), Sănătatea Cluj (15 februarie) și Crișul Sântandrei (18 februarie).

Lotul Luceafărului prezent la reunire:

  • portari: Alin Goia, Răzvan Egri;
  • fundași: Flaviu Drăgan, Sergiu Moga, Ionuț Hlinca, Salif Nogo, Ionuț Ban, Istvan Balla;
  • mijlocaș: Adrian Balea, Marius Feher, Adrian Bedea, Alin Țegle, Iulian Cuc, Darius Costea, Claudiu Codoban;
  • atacanți: Constantin Roșu, Cristian Cigan, Paul Chiș Toie, Sergiu Arnăutu.

 

Foto: Bihon

Pe aceeași temă