Luceafărul Oradea merge din victorie în victorie în meciurile amicale. În echipa lui Dulca a apărut și un fiu de fost atacant al Politehnicii Timișoara

Marius ANGHEL 04 Feb. 2018, 13:25 Pregătiri, amicale
Luceafărul Oradea merge din victorie în victorie în meciurile amicale.** În echipa lui Dulca a apărut și un fiu de fost atacant al Politehnicii Timișoara

Luceafărul Oradea a obținut al treilea succes în meciurile amicale, din tot atâtea jocuri disputate. Sâmbătă, echipa lui Cristian Dulca s-a impus, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, în fața celor de la ACS Dumbrăvița, ocupanta locului secund în Liga a 4-a Timiș.

În testul desfășurat pe terenul II al Bazei Sportive Luceafărul de la Sânmartin, echipa bihoreană a înscris câte un gol pe repriză, iar la pauză scorul era unul de egalitate. Primul care a înscris pentru Luceafărul a fost Vasile Pop, mijlocaș venit de la desființata Olimpia Satu Mare. Golul victoriei a fost reușit în repiza secundă de Claudiu Codoban.

Cu ocazia acestui meci, Dulca l-a folosit încă din primul „11” pe mijlocașul Denis Băban (20 de ani), fiul fostului atacant al Politehnicii Timișoara sau Rapid, Marcel Băban. Acesta vine de la echipa părintelui său, Nuova Mama Mia Becicherecu Mic, cea mai slabă clasată din Liga a 3-a, Seria 5.

Dulca a început meciul cu jucătorii: Goia – Balea, A. Mutu, Oroș, Trif – Vas. Pop, Feher, Băban, Antohi – Al. Dulca, V. Rusu. În repriza secundă s-a bazat pe: Gudea – Toriște, A. Mutu, Oroș, Ban – Rocha, Țegle, Cuc, C-tin. Roșu – Codoban, Chiorean. Au mai intrat și Niță și D. Lukacs, în timp ce Andrei Tînc și Daniel Ciobanu au fost menajați.

În celelalte două meciuri amicale desfășurate până acum, Luceafărul Oradea a învins cu 1-0 pe Balmazujvaros (Liga 1, Ungaria) și cu 3-1 pe CSC Dacia Gepiu (Liga a 4-a Bihor).

Foto: Bihon

Marius ANGHEL 04 Feb. 2018, 13:25 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă