Luceafărul Oradea l-a împrumutat pe Neluț Roșu la FC Vaslui!

Marius ANGHEL 04 Feb. 2013, 16:15 Pregătiri, amicale
Luceafărul Oradea** l-a împrumutat pe Neluț Roșu la FC Vaslui!

După ce la începutul pregătirii de iarnă Luceafărul Oradea anunța că FC Brașov e interesată de serviciile portarului Bogdan Miron, echipa bihoreană a transmis astăzi că au reușit să transfere în Liga I un alt jucător. Mijlocașul Neluț Stelian Roșu (19 ani – în foto) a fost cedat până în vară, sub formă de împrumut, la FC Vaslui.

„Am primit o solicitare să-l lăsăm împrumut până la finalul sezonului. A fost și dorința jucătorului să facă pasul spre o echipă din Liga 1, iar noi nu ne-am împotrivit. Vom vedea ce va fi la vară”, a declarat, pentru site-ul oficial al echipei, Florin Farcaș, antrenorul principal al echipei Luceafărul.

Neluț Roșu a marcat două goluri în cele nouă meciuri în care a îmbrăcat tricoul Luceafărului în turul de campionat. Roșu și-a făcut junioratul la CFR Cluj.

Un alt jucător împrumutat de Luceafărul în această iarnă este portarul Bogdan Miron, care a solicitat să fie lăsat să joace în retur pentru Olimpia Satu Mare, el fiind sătmărean la origine.

Altfel, portarul Sergiu Ghilea (19 ani) și atacantul Victor Dobrescu (24 de ani) au fost cedati la formația din Liga a III-a CS Oșorhei.

Marius ANGHEL 04 Feb. 2013, 16:15 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă