Luceafărul a surclasat Viitorul Marghita!

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 02 Mar. 2013, 18:42 Actualizat: 02 Mar. 2013, 18:43 Pregătiri, amicale
Luceafărul  a surclasat Viitorul Marghita!

În ultimul joc de pregătire de dinaintea startului returului, Luceafărul Oradea a învins cu 7-0 (1-0) formația Viitorul Marghita, clasată pe locul 4 în Liga a IV-a Bihor. Golurile au fost marcate de Bundea, Sg. Pop, Gh. Popescu (2), Haș, C. Roșu – penalty și Fl. Neaga.

Antrenorul Florin Farcaș a început meciul cu: Sălăjan (46 D. Paul) – G. Bogdan, Iovan, Mintaș (46 Letan), G. Cornea – Lăscan – Cr. Jurca, Bundea, R. Moldovan, I. Pantea – Sg. Pop. Din minutul 60 formula de joc s-a schimbat pe teren evoluând: D. Paul – Munteanu, Letan, Iovan, Achim – Ov. Ghilea – Fl. Neaga, C. Roșu, Ianc, Haș – Gh. Popescu.

„A fost un joc util cu o echipă ambițioasă în care am dorit să dăm mai multe minute celor care au jucat mai puțin joi cu FC Botoșani. A fost ultimul meci de pregătire și acum ne concentrăm pentru startul sezonului. Sperăm să începem cât mai bine campionatul.”, a spus, pentru luceafarulfelix.ro, antrenorul Florin Farcaș la finalul jocului.

În cele opt meciuri de pregătire disputate în această iarnă, Luceafărul a obținut șase victorii, o remiză și a pierdut un singur joc. Bihorenii au marcat 20 goluri și au primit 7, principalii marcatori fiind Gh. Popescu (7 – foto), Sg. Pop (4) și Fl. Neaga (4).

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 02 Mar. 2013, 18:42 Actualizat: 02 Mar. 2013, 18:43 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă