Luceafărul a reușit a doua victorie în amicale

23 Jan. 2012, 15:58 Pregătiri, amicale
Luceafărul** a reușit a doua victorie în amicale

Formația Luceafărul Felix și-a continuat sâmbătă seria jocurilor amicale din această iarnă cu o nouă partidă disputată pe terenul sintetic de la baza sportivă Tineretului. Echipa a întâlnit formația FC Zalău, componenta Seriei a VI-a din Liga a III-a, pe care a reușit să o învingă clar, cu scorul de 8-1. La pauză, 4-1.

Cu toate că a folosit mai mult jucătorii tineri și pe cei veniți în probe, echipa antrenorului Leo Grozavu nu a avut probleme cu partenera de întrecere, surclasându-și adversarul. Golurile formației bihorene au fost înscrise de Blănaru 3, Neaga 2 și Kooniyea, Codoban și Pocean, câte unul.

De la început tehnicianul formației Luceafărul a trimis în teren formula: Goia – Șerban, Pocean, La Vere, Tegzeș – Mureșan, Codoban, D. Muntean, Floruț – Blănaru, Dumiter. În partea a doua au mai intrat: Miron – Achim, Kooniyea, G. Bogdan, Neaga și Molnar.

După cel de-al treilea meci din pregătirile din această iarnă ale formației Luceafărul, antrenorul Leo Grozavu s-a declarat mulțumit de prestația elevilor săi, cu toate că nu a apelat încă la jucătorii consacrați. „Ne aflăm la început de pregătiri, dar sunt mulțumit de randamentul jucătorilor din această perioadă, precum și de evoluția lor din partidele de verificare”, a declarat tehnicianul.

Până acum, Luceafărul a înregistrat până acum, în amicale, două victorii și un egal. După ce a remizat 3-3 cu „U” Cluj II, orădenii au câștigat, 2-0, cu CS Vladimirescu și, 8-1, cu FC Zalău.

În următoarea confruntare, formația bihoreană va întâlni pe 29 ianuarie, echipa ACS Recaș, tot din liga a III-a.

Sursa: Bihoreanul

23 Jan. 2012, 15:58 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă