Luceafărul a remizat la Salonta cu Flacăra Făget

12 Feb. 2012, 17:03 Pregătiri, amicale
Luceafărul a remizat la Salonta** cu Flacăra Făget

După meciul formației FC Bihor, cu Olimpia Satu Mare, pe terenul sintetic al stadionului Liberty din Salonta, sâmbătă a evoluat și cealaltă echipă bihoreană din liga a II-a, Luceafărul Felix, care a întâlnit echipa de pe locul 11 din Seria a V-a a Ligii a III-a, Flacăra Făget.

Chiar dacă au debutat în trombă, marcând două goluri în primele 35 de minute de joc, bihorenii s-au văzut egalați până la final, încheind jocul cu scorul de 3-3. Golurile formației Luceafărul au fost înscrise în acest meci de Zeno Bundea ’10, Blănaru ’35 și D. Muntean ’73.

Antrenorul Leo Grozavu a utilizat în această confruntare următoarea formulă: Samoilă (’55 Sălăjan) – Mihuț, Pocian (’57 Cura), Lupuț, Fl. Anițoiu – Bundea (’65 D. Muntean), Ov. Ghilea, Konyeha (’65 Grozoni) – C. Roșu (’57 Floruț), T. Moldovan, Blănaru.

În această dispută, tehnicianul Leo Grozavu l-a folosit și pe fundașul stânga Florin Anițoiu, care provine de la LPS Banatul Timișoara, unde a fost coleg cu Dani Grozoni.

Deși trebuia, în următoarea partidă amicală, ca marți, să întâlnească echipa arădeană UTA, Luceafărul Felix va întâlni până la urmă, pe data de 14 februarie, de la ora 13, gruparea Olimpia Satu Mare. Meciul va avea loc tot pe terenul sintetic de la Salonta. Olimpia o va înlocui, astfel, pe UTA, echipă care și-a modificat programul de pregătiri și a plecat în Antalya.

Sursa: Bihoreanul

12 Feb. 2012, 17:03 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă