Luceafărul a răsărit în a doua repriză

04 Feb. 2012, 14:23 Pregătiri, amicale
Luceafărul** a răsărit în a doua repriză

Luceafărul Oradea și-a continuat seria jocurilor amicale din această iarnă cu o partidă programată în compania formației de liga a III-a, ACS Recaș. Meciul, desfășurat în încheierea cantonamentului de la Băile Felix, s-a terminat cu o nouă victorie pentru elevii antrenorului Leo Grozavu, care s-au impus cu scorul de 4-1, după ce la pauză erau conduși cu 1-0.

După ce bănățenii au deschis scorul în minutul 37, bihorenii au avut o repriză a doua prolifică în care au punctat de patru ori. În minutul 50, T. Moldovan (FOTO) a egalat dintr-o lovitură de la 11 metri, obținută de nigerianul Konyeha (1-1). Mai apoi, Cr. Andor (65) și-a adus echipa în avantaj după ce a finalizat din șase metri mingea centrată de Blănaru (2-1). Codoban a majorat diferența cu un șut de la 17 metri (3-1) în minutul 77, iar D. Muntean (85) a stabilit rezultatul final după ce a driblat doi adversari și a șutat plasat pe lângă portar (4-1).

Pentru Luceafărul au evoluat în acest meci: Sălăjan – Mihuț, Letan, E. Miculescu, S. Tegzeș – Lupuț – C. Roșu, Ianc, Konyeha, Neaga – T. Moldovan. În repriza secundă antrenorul Leo Grozavu i-a trimis în teren pe: Miron – Cura, Mureșan, A. Achim, G. Bogdan, Ov. Ghilea, Cr. Andor, D. Muntean, Codoban, Blănaru, Popescu.

Sursa: Bihoreanul

04 Feb. 2012, 14:23 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă