Luceafărul a învins Olimpia printr-un autogol

14 Feb. 2012, 21:23 Pregătiri, amicale
Luceafărul a învins Olimpia** printr-un autogol

Luceafărul Oradea și-a continuat marți seria jocurilor amicale din această iarnă, susținând pe terenul sintetic de la stadionul Liberty din Salonta cel de-al nouălea meci test din această perioadă a pregătirilor. Gruparea pregătită de antrenorul Leo Grozavu a primit de această dată replica echipei sătmărene de liga a III-a Olimpia, în fața căreia s-a impus la limită, cu scorul de 1-0. Unicul gol al disputei a fost de fapt, un autogol, jucătorii echipei sătmărene înscriind în propria poartă.

A fost un test util, a spus antrenorul Leo Grozavu declarându-se mulțumit de evoluția echipei în prima repriză. Tehnicianul a punctat că omogenitatea formației a avut însă de suferit odată cu schimbările produse.

De la început tehnicianul echipei Luceafărul a trimis în teren formula: B. Miron – G. Bogdan, Letan, Miculescu, A. Achim – D. Mureșan, Ianc, Codoban – Cr. Andor, Gh. Popescu, Fl. Neaga. În partea a doua au mai fost introdu-și însă și: Pocian, D. Muntean, Konyeha și C. Roșu.

„A fost un antrenament fizic bun. Am încercat să jucăm, dar a fost cam greu pe zăpadă. Pot să spun că atitudinea echipei din prima repriză m-a mulțumit”, a declarat Leo Grozavu.

În următorul meci, sâmbătă, Luceafărul Felix va întâlni echipa FC Hunedoara, echipă provenită tot din Liga a III-a, dar din Seria a V-a.

Olimpia a mai jucat un amical

Pe lângă amicalul cu Luceafărul, echipa sătmăreană Olimpia a mai susținut un amical astăzi, tot la Salonta, contra echipei de pe primul loc din Liga a IV-a, Tricolorul Alparea. După un joc care a aparținut echipei din Liga 3, aceștia s-au impus clar, la o diferență de trei goluri, cu scorul de 3-0 (2-0).

Sursa: Bihoreanul

14 Feb. 2012, 21:23 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă