Luceafărul a învins la limită pe Olimpia Satu Mare

13 Jul. 2012, 11:00 Pregătiri, amicale
Luceafărul** a învins la limită pe Olimpia Satu Mare

Echipa bihoreană de fotbal Luceafărul Felix și-a continuat seria jocurilor amicale din această vară, cu un nou meci, susținut de această dată miercuri, la Baza Sportivă Luceafărul Felix din Sânmartin, în compania formației Olimpia Satu Mare.

Jucătorii bihoreni, pregătiți de antrenorul Leo Grozavu, au practicat un joc bun, deși în echipă s-au regăsit multe nume noi, și au reușit să se impună cu scorul de 2-1, după ce și la pauză conduceau cu același rezultat, de 2-1.

Golurile bihorenilor au fost marcate de Hanca (min. 11)(foto) și Crăciun (min. 35), după ce sătmărenii au deschis scorul în minutul 3 prin Adrian Micaș, care a transformat un corner scurt în gol

Antrenorul Leo Grozavu a folosit o echipă în care s-au regăsit mai mulți jucători sosiți în probe, printre care si doi francezi: B. Miron – Sundas, Letan, Andrițoiu, Gomez – Hanca, Vălimăreanu, Grozoni, Răduca – Szabo, Crăciun. Au mai intrat Samoilă, G. Bogdan, Pocian, Anițoiu, Haș, D. Muntean, Ianc, Cr. Jurca și Saba. După meci, conducerea tehnică a decis însă să renunțe la jucătorii Sundas, Vălimăreanu, Andrițoiu și Crăciun.

De partea cealaltă, antrenorii Olimpiei, Tibi Csik și Lulu Dragomir au făcut deplasare cu 22 de jucători pe care i-au împărțit în două echipe. Prima echipă a fost formată din Șuta – Moș, Micaș, Homorozan, Iuhas, Marian Pop, Marinaș, Villand, Molnar, Dănilă și Feier. Din echipa a doua au făcut parte Gorbe – Glodean, Mihai Pop, Sabău, M. Mureșan, Prodan, Cozma, Hanus, Lauruk, Silaghi și Dragoș.

Sâmbătă de la ora 10.00 sau 11.00 vor juca un nou meci amical, pe Stadionul Olimpia cu FC Maramureș.

Surse: Bihoreanul și Veronica HODAS

13 Jul. 2012, 11:00 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă