Luceafărul a încheiat amicalele cu o victorie, 2-1 cu Național Sebiș

25 Aug. 2012, 12:42 Pregătiri, amicale
Luceafărul a încheiat amicalele cu o victorie,** 2-1 cu Național Sebiș

Luceafărul Oradea a susținut vineri, pe teren propriu, la baza sportivă de la Sânmartin, ultimul meci dinaintea startului oficial din noul sezon fotbalistic.
Echipa bihoreană a întâlnit de această dată o grupare de liga a III-a, pe Național Sebiș, formație de care a trecut cu scorul de 2-1, după ce la pauză rezultatul era egal, 1-1.

Bihorenii au deschis scorul în minutul 8, când portarul Merșca a respins mingea, după un șut din afara careului și Constantin Roșu a trimis în plasă din apropiere. Oaspeții au reușit egalarea în urma unei greșeli în apărarea bihoreană, după care arădenii au recuperat balonul și Riviș a marcat simplu cu o reluare din șase metri, în minutul 32.

În repriza a doua Luceafărul a venit mai decisă de la cabine și, la 9 minute de la reluare, G. Bogdan a recentrat după un corner, C. Roșu a așezat balonul pentru Neluț Roșu, al cărui șut de la 10 metri a intrat în plasă, stabilind scorul final.

A fost ultimul joc de verificare pentru echipa antrenată de Călin Moldovan, miercuri Luceafărul Felix având programat meciul din turul IV al Cupei României cu FC Bihor, pe Stadionul „Iuliu Bodola”, iar sâmbătă, 1 septembrie, debutul oficial din campionat cu FC Argeș, la Baza Sportivă Luceafărul Felix din Sânmartin.

„A fost un joc util pentru noi, dar cred că și pentru adversarul nostru după o săptămână plină de pregătire. Nu mai jucasem demult un meci de verificare și era important să văd că băieții sunt în priză îniante de cele doup meciuri oficiale de săptămâna viitoare. Eu zic că am pus destule probleme în atac, am marcat un gol și am mai avut și alte ocazii prin Țârlea, în două rânduri, Ember și Necșulescu. Din păcate, am și greșit în apărare și la acest nivel ești taxat. Dacă eram mai pragmatici, cred că și rezultatul era pozitiv, însă rămânem cu un joc bun”, a precizat, pentru Sport Arad, Roland Nagy, care a avut și un fotbalist în probe. Este vorba despre fundașul central Niculescu, care a mai evoluat la Turda și ALRO și care ar putea fi o variantă la Alex Manea, fotbalist care cel puțin deocamdată nu o poate părăsi pe Gloria.

În jocul cu Național Sebiș, au evoluat pentru Luceafărul: B. Miron – Mihuț, Letan, Pocian, Achim – G. Bogdan, Svarczkopf, Bundea, Ianc – N. Roșu, C. Roșu. Au mai intrat: Sg. Ghilea – Muntean, Lupuț, Haș, Mintaș, Blănaru, Cr. Andor, Gh. Popescu și Cr. Jurca. Antrenor: Călin Moldovan.

Național: Merșca – Cornea, Situwe, Botiș, Jude, Ember,Coțan, Necșulescu, Buștea, Riviș, Țîrlea. Au mai jucat: Șoltez – Siminiceanu, Toader, Niculescu, Berar, Budur, Cr. Feieș, Kingsley, Susan și Avădanei. Antrenor: Roland Nagy.

Sursa: Bihoreanul
Foto: luceafarulfelix.ro

25 Aug. 2012, 12:42 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă