Luceafărul a câștigat la scor de neprezentare primul amical din Austria

Marius ANGHEL 05 Jul. 2016, 17:21 Pregătiri, amicale
Luceafărul a câștigat la scor de neprezentare** primul amical din Austria

La fix o săptămână după ce pleca în cantonamentul din Austria, Luceafărul Oradea a susținut primul amical al acestui stagiu de pregătire. Bihorenii au întâlnit luni seara echipa austriacă FC Lendorf, din liga a patra, pe care au învins-o cu 3-0.

Potrivit bihon.ro, seria golurilor echipei lui Florin Farcaș a fost deschisă de Constantin Roșu, care a transformat un penalty obținut tot de el în prima repriză. În partea a doua au ieșit la rampă jucătorii nou-veniți. Fundașul Sergiu Moga a mărit diferența pe tabela de marcaj cu un șut senzațional trimis de la 35 de metri la vinclu (56), după care Paul Păcurar (85) a stabilit scorul final după o acțiune personală la capătul căreia a driblat și portarul (3-0). Și Darius Costea, un alt jucător nou-venit la Luceafărul, a marcat în acest test, însă golul a fost anulat pe motiv de offside.

În prima repriză, pentru Luceafărul au jucat: Goia – Balea, Nogo, Bactăr, D. Stan – Țegle, Balla – Ban, Roșu, Chiș Toie – Cr. Cigan, iar după pauză au evoluat: Pap – Fl. Drăgan, Hlinca, Moga, Al. Radu – Feher, Bedea – Păcurar, D. Costea, Roșu (Balla 60, Țegle 75) – Arnăutu.

Cel de-al doilea amical al orădenilor în stagiul de pregătire este programat pentru miercuri, cu SV Spittal, o altă echipă de ligă inferioară din Austria.

Marius ANGHEL 05 Jul. 2016, 17:21 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă