Luceafărul a câștigat la limită amicalul cu Unirea Dej

Marius ANGHEL 01 Apr. 2013, 13:50 Pregătiri, amicale
Luceafărul** a câștigat la limită amicalul cu Unirea Dej

Pe un teren impecabil, în ciuda ploilor căzute în ultimele zile, Luceafărul Felix și Unirea Dej (locul 3 în Liga 3) s-au duelat amical la Baza Sportivă Luceafărul Felix din Sânmartin, partida încheindu-se cu scorul 2-1 (1-0).

Bihorenii au deschis scorul în minutul 20, când Ianc a pătruns pe partea stângă, a centrat și C. Roșu a trimis în plasă din 6 metri (1-0).

În debutul părții a doua, dejenii au beneficiat de o lovitură de pedeapsă pentru un henț comis în careu și M. Cristea a înscris cu un șut plasat în dreapta lui D. Paul (1-1).

Golul victoriei a fost marcat de C. Roșu în minutul 82, care a transformat un penalty acordat tot pentru un henț în careu (2-1).

Pentru Luceafărul nu au putut evolua atacanții Sg. Pop și Gh. Popescu, ambii accidentați, în timp ce Pantea, Lăscan, Cr. Jurca, Cervinschi și Cornea au avut meci de campionat la juniorii republicani.

Luceafărul: Sălăjan (46 D. Paul) – D. Muntean, Mintaș (76 Iovan), Letan, A. Achim (46 G. Bogdan) – C. Roșu, Ov. Ghilea, Svarczkopf, Bundea, Ianc (67 Cura) – Fl. Neaga (57 Haș). Antrenor: Florin Farcaș

Unirea: Blaga – Vîrdea, Dobrău, Traore, Pop – Solomon, Bratima, Găbruș, Cristea – Moldovan, Faur. Au mai jucat Kovacs, Blaj, Țibre, Popa și P. Bogdan. Antrenor: Dan Mănăilă

Sursa: luceafarulfelix.ro

Marius ANGHEL 01 Apr. 2013, 13:50 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă