Luceafărul a câștigat greu ultimul amical, în revanșa contra celeilalte echipe susținute de finanțatorul ei

Marius ANGHEL 24 Feb. 2018, 10:36 Pregătiri, amicale
Luceafărul a câștigat greu ultimul amical,** în revanșa contra celeilalte echipe susținute de finanțatorul ei

Aflată într-un semicantonament de doua zile la Petroșani, Luceafărul Oradea a disputat în acest interval două meciuri amicale contra echipei de Liga 3 ACS Șirineasa, celălalt club pe care îl finanțează din umbră Nicolae Sarcină. Dacă primul test s-a terminat la egalitate, scor 1-1, ieri, bihorenii s-au impus la limită, cu 1-0.

Luceafărul a câștigat greu, pe final de meci, amicalul revanșă cu liderul Seriei a 4-a a Ligii 3. Unicul gol al testului a fost reușit de Claudiu Codoban, dintr-o lovitură liberă.

Ambii antrenori, Cristian Dulca, respectiv Dan Vasilică, au optat în acest joc, în mare parte, pe alți jucători din lot față de cei folosiți joi, în remiza 1-1.

Pentru Luceafărul au evoluat: Gudea – Valies, Oroș, Mutu, Trif – Antohi, D. Lukacs, Cuc, Codoban – Al. Dulca, Ludușan. A mai jucat Chiorean.

Șirineseasa i-a utilizat pe: Sălăjan – Gruia, Neag, Ispas, Dragu – Iordache, Cîrlig, Vezan, Stoenac – Horumba, Gunie. A mai intrat portarul Marinoiu.

Pentru Luceafărul acesta a fost ultimul meci amical din această iarnă. Echipa bihoreană nu joacă în acest weekend în campionatul Ligii 2, deoarece ar fi trebuit să o întâlnească pe ASA Târgu Mureș, grupare intrată în faliment. În etapa următoare, Luceafărul joacă în deplasare la Dacia Unirea Brăila.

Cât o privește pe ACS Șirineasa, echipa de la Petroșani începe returul Ligii 3 la finalul săptămânii următoare, atunci când se deplasează la Sibiu, pentru confruntarea cu FC Hermannstadt 2.

Marius ANGHEL 24 Feb. 2018, 10:36 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă