Luceafărul a câștigat cu 4-2 amicalul cu Crișul Sântandrei

Marius ANGHEL 07 Feb. 2013, 16:15 Pregătiri, amicale
Luceafărul a câștigat cu 4-2** amicalul cu Crișul Sântandrei

Luceafărul Felix a disputat miercuri primul joc amical din acest an. Pe terenul sintetic de la Stadionul Tineretului, echipa bihoreană de liga a II-a a dispus cu 4-2 (1-1) de formația Crișul Sântandrei, formație clasată pe locul III în Liga a IV-a Bihor.

După un joc bun de ambele părți, Luceafărul a obținut victoria ca urmare a golurilor marcate de neaga, S. Pop – de două ori – și Pantea, în timp ce pentru echipa din Sântandrei au înscris: Letan – autogol – și Dianu.

Fotbaliștii de la Luceafărul au deschis scorul în minutul 5 prin Florin Neaga, care a fructificat o pasă printre trimisă de Svarczkopf. Crișul a egalat însă în ultimul minut al primei reprize, în urma autogolului lui Cosmin Letan, după o neînțelegere cu portarul Sălăjan. După pauză, într-o altă alcătuire, Luceafărul a mai punctat de trei ori. În minutul 62, atacantul Sergiu Pop (venit de la UTA) și-a adus echipa în avantaj, din pasa lui C. Roșu, cu un șut plasat în stânga portarului.

Antrenorul – jucător al Crișului, Ciprian Dianu a reușit să egaleze din nou însă, după o lovitură liberă executată pe colțul scurt, în minutul 78. Nu au trecut decât 6 minute și Sergiu Pop a marcat din nou, după ce a rămas singur cu Bârâian. Cel mai frumos gol l-a reușit însă Ionuț Pantea în minutul 86. Tânărul jucător s-a desprins de fundași, a reușit o preluare de efect după care a lobat perfect peste portar.

Antrenorul echipei Luceafărul, Florin Farcaș, a început jocul în formula: Sălăjan – G. Bogdan, Letan, Ivan, Cornea – Ov. Ghilea – Cr. Jurca, Svarczkopf, Bundea, Fl. Neaga – Gh. Popescu. După pauză au intrat însă: D. Paul – D. Muntean, Cura, Cervinschi (Lăscan), B. Vlad – A. Achim – C. Roșu, Ianc, Haș, Pantea – Sg. Pop.

Pentru echipa antrenată de Ciprian Dianu, Crișul Sântandrei, au jucat: Verdeș – Bibarț, Matei, Țîrț, Molnar, F. Lobonț, Junc, Novak, Copil, Molnar L., R. Ardelean. Au mai intrat: Bârâian – Vedinaș, A. Pantea, Filimon, Gavrilaș, Ilisie, Dianu, R. Andor și Cristian Cigan.

Sursa: eBihoreanul

Foto: luceafarulfelix.ro

Marius ANGHEL 07 Feb. 2013, 16:15 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă