Luceafărul a câștigat cu 2-0 amicalul cu CS Oșorhei!

Marius ANGHEL 21 Feb. 2013, 14:30 Pregătiri, amicale
Luceafărul a câștigat cu 2-0** amicalul cu CS Oșorhei!

Luceafărul Oradea a obținut o nouă victorie în partidele amicale din această iarnă. Miercuri, la Sântion, formația bihoreană de liga a II-a a întâlnit echipa CS Oșorhei, din eșalonul al treilea pe care a întrecut-o cu scorul de 2-0. Golurile au fost marcate de Neaga și Gh. Popescu.

Luceafărul a mai câștigat un joc din seria amicalelor din această iarnă. Miercuri, elevii antrenorului Florin Fărcaș au întâlnit pe terenul din Sântion formația CS Oșorhei, echipă de care a trecut cu scorul de 2-0 (0-0).

Scorul a fost deschis de Florin Neaga în minutul 50, când a scăpat singur și a lobat mingea peste portar. În minutul 75 însă, Ianc a centrat și Gheorghe Popescu a finalizat cu o deviere din 8 metri la colțul lung stabilind scorul final, 2-0.

Antrenorul Florin Farcaș a început jocul în formula: D. Paul – D. Muntean, Iovan, Mintaș, A. Achim – Ov. Ghilea – Fl. Neaga, Ianc, Bundea, Pantea – Sg. Pop. Au mai intrat însă și: Sălăjan – Letan, C. Roșu, Gh. Popescu, Lăscan, Cura, Cr. Jurca, Cornea și Cervinschi. Din cauze medicale nu au putut juca G. Bogdan, B. Vlad, Haș și Svarczkopf.

La echipa de ligă a III-a, CS Oșorhei au jucat de la început: Fildan – Ionescu, Ș. Pop, Lupuț, Arsene – Magda – Todea, Galea, Ember, Cr. Andor – Blănaru. Au mai intrat însă și: Sg. Ghilea, Hava – Ștefănuț, Pintea, Toma, Nistor, Dobrescu, Moise, Fitero, S. Ban, Higyed, Lupașcu.

Interesant este că la echipa din Oșorhei s-au regăsit și jucătorii Lupuț, Magda, Ember, Todea, Cr. Andor, Blănaru, Sg. Ghilea, Pintea, Dobrescu și Lupașcu, fotbaliști care au evoluat în trecut la Luceafărul.

În următoarea confruntare, Luceafărul va întâlni sâmbătă, 23 februarie, echipa Olimpia Satu Mare.

Sursa: eBihoreanul

Marius ANGHEL 21 Feb. 2013, 14:30 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă