Lotul Forestei se umple cu jucători stranieri. Un belgian și un francez vor fi testați în testul cu Bucovina Rădăuți

Marius ANGHEL 12 Sep. 2017, 13:04 Pregătiri, amicale
Lotul Forestei se umple cu jucători stranieri.** Un belgian și un francez vor fi testați în testul cu Bucovina Rădăuți

De aproape două săptămâni la Suceava, unde a preluat conducerea băncii tehnice a echipei Foresta, antrenorul portughez Nuno Pedro încearcă să-și cunoască mai bine jucătorii pe care îi are la dispoziție. Tocmai de aceea, lusitanul a programat pentru astăzi, de la ora 17:00, pe stadionul Areni, un amical împotriva echipei din Liga 3 Bucovina Rădăuți.

Nuno Pedro vrea să-i vadă la treabă, potrivit GazetaSV, și pe cei cinci jucatori care n-au apucat să debuteze în mod oficial la Foresta. Este vorba de armeanul Edgad Movsesyan și francezii Khalid Chalabi, Wilhem Renquin, Seven Cem și Dali-Amar Belkacem. În plus stafful tehnic al echipei sucevene va testa și doi jucători noi, un atacant belgian și un francez.

Altfel, de la Foresta a plecat francezul Florent Lacasse, cel care s-a ocupat în ultimele trei săptămâni de pregatirea fizică a jucătorilor. În plus Nuno Pedro nu a fost nici acum legitimat la Foresta, după meciul cu Metaloglobus, nici în cel cu Academica Clinceni portughezul neaflându-se pe banca tehnică.

Foresta Suceava ocupă ultima poziție în clasamentul Ligii 2 după desfășurarea a șapte etape. Un singur punct a acumulat până acum și are un golaveraj dezastruos: 2-42. Sâmbătă, de la ora 11:00, Foresta joacă pe teren propriu cu CS Mioveni.

 

Marius ANGHEL 12 Sep. 2017, 13:04 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă