Lircă a făcut diferența

07 Feb. 2009, 15:42 Pregătiri, amicale

Astăzi, la ora 11 pe stadionul Cotroceni s-au întâlnit colegele de serie din liga a doua, Progresul și Buftea. Bancarii, aflați într-o situație mai mult decât dificilă, încearcă să evolueze în cât mai multe amicale pentru a nu rămâne în urmă cu pregătirea față de rivalele de eșalon.

 

Urmăriți de aproximativ 100 de suporteri, progresiștii au obținut victoria prin golul reușit de Lircă, direct din lovitură liberă, în minutul 32. Acesta a profitat de greșeala portarului de la Buftea, care nu a ieșit pe centrare, mingea întrând în poartă după ce a traversat nestingherită careul plin de jucători. Temperatura neobișnuit de ridicată pentru această perioadă se pare că a fost un impediment pentru jucători, care nu au etalat un joc deosebit de spectaculos, ci unul mai degrabă fizic. Buftenii, conduși de pe margine de către Laurențiu Reghecampf, nu au reușit să pună în pericol poarta apărată pe rând de către Popescu și în repriza a doua de Sardescu. De partea cealaltă, jucătorii de la Progresul, echipați astăzi în alb și verde, au trecât de câteva ori pe lângă majorarea scorului. Mai întâi același Lircă a șutat periculos din afara careului, iar spre finalul meciului, Ciochină a șutat spre poarta lui Panainte, dar mingea a lovit doar bara.

 

“Am obținut o nouă victorie, după cea din meciul cu Rocar. Sunt mulțumit de evoluția băieților, având în vedere că este prima partidă pe teren mare. Deocamdată suntem în perioada de acumulări și vreau ca băieții să dovedească prospețime în joc. Ne vom antrena în continuare aici, la stadion, dar din câte știu, ar fi programată și o deplasare în Antalya pentru câteva jocuri amicale.”, a declarat la sfârșitul partidei, antrenorul Progreslui, Ilie Rontea.

 

În altă ordine de idei, la meci și-a făcut simțită prezența și galeria bancarilor, care a afișat un banner cu mesajul: “Fideli Progresului în continuare” și a folosit câteva fumigene albastre.

 

Cei doi antrenori au folosit jucătorii:


Progresul (prima repriză):
Popescu – Dobre, Șomcherechi, , A. Sava – Lircă, Frangu, Gh. Mihăiță, Șoldea, Ciochină, Roman. În repriza a doua au fost trimiși în teren Sardescu, D. Mihai, Wisniowski, Pacinski, Stelea, C. Marius, Balaur, Mitu, R. Iancu, I. Savu, Ciochină. Pe finalul partidei au mai intrat: Faur, Neagoe, Al. Niculae.

 

Buftea: Oghinciuc – Pistol, Siminic, Coconu, Udrea, Popa, Goșman, Gheorghiu, Ninu, Vrăjitoarea,Păun. Au mai evoluat: Panainte,  Filip.

 

Articol scris de Alexandru Amironoaiei
 

07 Feb. 2009, 15:42 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă