Lincar decide lotul pentru cantonament după amicalul cu Titu

Lincar decide lotul pentru cantonament** după amicalul cu Titu

CSM Râmnicu Vâlcea va susține mâine, de la ora 11,00, pe Stadionul „Hidroelectra” din cartierul Nord, al doilea test al verii, contra echipei de Liga a III-a, Urban Titu. În urmă cu trei săptămâni, Vâlcea a mai jucat un amical, la Curtea de Argeș, 0-1 cu Clinceni, după care a reintrat în vacanță.

La finalul testului de mâine, antrenorul Erik Lincar va decide lotul care va merge de luni în cantonament la Brașov. Se pregătesc la echipa vâlceană, dar nu au semnat încă un contract, brazilienii Orlando (Chaijna) și Romero, portarii Cioară (UTA) și D. Popescu (Pandurii), I. Stancu (CS U), Pițian (Pandurii) și Al. Ionescu (Caransebeș).

„Majoritatea dintre ei vor rămâne, au venit și pe posturi pe care avem nevoie. Fundașul dreapta Romero este interesant, centrează bine, vine în atac,  are dribling, dar are probleme din punct de vedere tactic, dacă nu va însemna o cheltuială mare, îl vom ține” a anunțat antrenorul Erik Lincar.

În cantonamentul de la Brașov nu va merge Iosif Melcea, care mai are o lună până își va relua antrenamentele normale, în timp ce Codin și Iancu sunt incerți, după ce au acuzat accidentări în această săptămână.

După ce Bistrița s-a retras și Seria Vest are acum doar 12 echipe, incluzând și pe Corona, care antrenorul Erik Lincar crede că se va reveni la sistemul cu play-off și play-out. „Eu zic că se va juca tot cu play-off, mie mi-ar conveni. Mie nu mi-ar conveni să jucăm 23-24 de meciuri,  asta e competiție? O competiție adevărată trebuie să aibă peste 30 de jocuri. Înțeleg și conducerea, aducem jucători, dar ei joacă până în iarnă doar 12 meciuri!”.

Până acum, patru jucători au semnat contracte cu CSM: Izvoranu, Câju (CS U Craiova), C. Neagu (Dunărea Galați) și Vlad Munteanu II (Corona).

Articol scris de Adi Georgescu
 

Pe aceeași temă