Liga Suporterilor Rapidiști vinde bilete de solidaritate la amicalul cu FC Voluntari

Marius ANGHEL 19 Feb. 2014, 11:57 Pregătiri, amicale
Liga Suporterilor Rapidiști** vinde bilete de solidaritate la amicalul cu FC Voluntari

Liga Suporterilor Rapidiști (LSR) a anunțat, miercuri, că va comercializa bilete de solidaritate în valoare de 5 lei la amicalul cu FC Voluntari, din sumele obținute urmând să fie achitate cheltuielile de organizare a meciului, precum și prime pentru jucătorii și angajații grupării giuleștene.

Liderul suporterilor rapidiști, Liviu Ungureanu, cunoscut și sub numele de Bocciu, a afirmat pe pagina de Facebook a LSR, că fanii încearcă să ajute clubul care traversează o perioadă dificilă din punct de vedere financiar.

„Rapid trece prin clipe grele și este momentul să demonstrăm încă o dată că suntem o mare familie. Orice rapidist, din orice categorie socială își permite să dea 5 lei pe un tichet de dragul echipei. De aceea am ținut o ședință între noi și am hotărât împreună emiterea acestor tichete. Noi nu vrem să ne susținem echipa iubită doar cu încurajări, ci și să o ajutăm financiar așa cum putem. Cei cu posibilități mari își pot achiziționa câte bilete doresc. Vorbim de o transparență totală și banii strânși vor fi împărțiți jucătorilor și angajaților în prezența reprezentanților clubului, după ce vor fi plătite cheltuielile de organizare a meciului”, a afirmat șeful galeriei rapidiste.

FC Rapid întâlnește, duminică, de la ora 11.00, pe Stadionul Giulești-Valentin Stănescu, echipa din Liga a III-a FC Voluntari într-o partidă amicală.

Articol scris de Marius ȚONE (Mediafax)

Marius ANGHEL 19 Feb. 2014, 11:57 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă